GentGran

Gent GranMemòria del Consell Assessor de la Gent Gran 2012 -2015

Publicat el 04/09/2015

Un recull detallat de l'activitat del Consell iniciada amb la commemoració de l 2012 Any Europeu de l'Envelliment Actiu i Solidaritat entre Generacions i es tanca amb l'amplia participació de les persones grans en la Convenció.

La memòria resumeix el més destacat de l'activitat i dinamisme que el Consell Assessor de la Gent Gran ha mantingut al llarg dels darrers 4 anys durant els quals el treball ha estat marcat pel desplegament dels resultats de la III Convenció Les veus de les persones grans -en el marc del projecte de construcció d'una ciutat amigable amb les persones grans-, per l'impuls i consolidació dels projectes promoguts pel mateix Consell, per la revisió i actualització del document obert de Drets i llibertats de les persones grans amb dependència, per la tasca realitzada pels diferents grups de treball pel seguiment de les condicions de vida de les persones grans de la ciutat i pel procés participatiu i de preparació de la IV Convenció.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari