GentGran

Gent GranConferències per promoure el bon tracte a les persones grans

Publicat el 25/09/2014

Cicle de conferències per tal que les persones grans coneguin els seus drets i els recursos legals de què disposen per poder estar protegits i garantir els seus drets.

L'Ajuntament organitza un cicle de conferències per promoure el bon tracte a les persones grans. Aquestes conferències són gratuïtes i es duran a terme durant tot l'any.

En les conferències tindrem ocasió l' ocasió d'escoltar experts que ens explicaran com podem anticipar-nos per poder decidir com volem viure, com volem ser atesos, per qui volem ser atesos i a qui li podem confiar la presa de decisions si algun dia ens cal. Tindrem l'ocasió de saber com es tramita el document de voluntats anticipades, què és un poder preventiu, una autotutela o un vitalici, oferiran consells sobre com orientar el testament, coneixerem millor la figura de l'assistent prevista per la llei, i moltes altres mesures jurídiques que han d'ajudar-nos a planificar millor el nostre futur.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari