GentGran

Gent GranActe de presentació de la plataforma SOM GRANS

Publicat el 22/10/2015

La plataforma, sense ànim de lucre, SOM GRANS es presenta el 26 d'octubre amb la xerrada un envelliment actiu diferent i una nova manera d'entendre el voluntariat.

SOM GRANS posa en contacte persones voluntàries i usuaris que volen rebre un servei de voluntariat: funciona amb un model on tothom guanya, les dues parts obtenen un benefici individual i, juntes, creen un benefici col·lectiu: el voluntari se sent més útil per a la societat, l'usuari obté un servei amb valor social afegit, i els dos, l'un amb el seu temps i l'altre amb els seus diners, contribueixen a finançar el projecte d'una organització social.

La presentació de la plataforma, a càrrec de David Vázquez i Miquel Pucurull, versarà sobre "un envelliment actiu diferent i una nova manera d'entendre el voluntariat"

L'acte tindrà lloc el proper dilluns 26 d'octubre a les 19 h a Biblioteca El Clot - Josep Benet Plaça de les Glòries Catalanes, 37 Edifici Centre Disseny Hub

Entrada lliure. Aforament limitat

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari