GentGran

Gent GranObra de teatre "Bon tracte en tot moment"

Publicat el 14/10/2014

L'obra de teatre "Bon tracte en tot moment" forma part d'una campanya de prevenció i sensibilització del maltractament a les persones grans. A partir de l'escenificació de diferents situacions quotidianes relacionades amb el maltractament es pretén visualitzar aquesta realitat.

Aquest acte forma part de les activitats generades al voltant del Dia Internacional de la Gent Gran i ha estat organitzat per la comissió de Treball dels Grups de Teatre de la Gent Gran de Sarrià-Sant Gervasi, amb la col·laboració de la companyia "Els Pirates Teatre". Es pretén visualitzar una realitat que està sent una de les formes de violència més oculta d'abusos i negligències produïdes en la nostre societat envers les persones grans.

Programa d'actuacions:

  • Dimecres 15 d'octubre a les 18 h al Centre Cívic Can Castelló. Carrer de Castelló, 1-7
  • Dissabte 18 d'octubre a les 12 h al Círcol Maldà. Carrer del Pi, 5

Direcció: Anna Rierola i Jordi Corrius.

Ajudant de direcció: M. Jesús Rierola.

Narradora: Montse Sagués.

Amb: Sole Gonzalo Ruiz, Glòria Lleó i Miralbell, Maria Campabadal Mercadeé, Carmen Lemus Tomàs, Caterina Cerdà, Joaquim Casas Humet, Jordi Corrius, Dolors López, Manel de Jesús Palau, Rosa Esteve, Glòria Amarilla.

L'entrada és gratuïta.

Més informació: Districte de Sarrià-Sant Gervasi

bcn.cat/sarria-santgervasi

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Enllaços relacionats

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari