GentGran

Gent GranEls habitatges amb serveis per a les persones grans participen en el 48h Open House Barcelona

Publicat el 16/10/2015

Organitzada per l'Associació 48h Open House durant l'edició del 2015, els dies 24 i 25 d'octubre es podran visitar quatre promocions dels Habitatges amb serveis per a persones grans.

Un any més l'Associació Cultural 48h Open House, entitat sense ànim de lucre, organitza les 48h Open House i obre les portes de més de 150 edificis de Barcelona. És el festival d'arquitectura més important de la ciutat que aquest any presenta la sisena edició.

Les promocions d'Habitatges amb serveis per a la gent gran que participaran en aquesta edició són:

  • Barceloneta. C. Balboa, 29-35
  • Marina. C. Marina, 351
  • Joan Torras. C. Fernando Pessoa, 2-4
  • Torre Júlia. Via Favència, 350

Més informació: www.48hopenhousebarcelona.org

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari