GentGran

Gent GranDebat participatiu de les persones grans en l'elaboració del PAM

Publicat el 22/02/2016

Amb l'organització d'aquet debat d'aportacions al Programa d'Actuació Municipal per als propers anys, el Consell Assessor de la Gent Gran ha volgut posar de manifest el seu compromís d'actuar com a motor de la participació de les persones grans de la ciutat.

En la jornada de treball del passat 10 de febrer, les 123 persones grans participants, van treballar en grups de debat per abordar els objectius i actuacions d'interès per a les persones grans que proposa el PAM.

En la sessió d'obertura del debat, la presidenta del Consell i Regidora de Cicle de Vida, Feminismes i LGTBI, Sra. Laura Pérez, va exposar les línies de l'acció que el govern de la ciutat apunta en aquest Pla d'Actuació Municipal i quin és el full de ruta, en l'àmbit de les persones grans, que aquest govern vol tirar endavant amb la participació ciutadana per pensar i debatre, entre tots i totes, les actuacions i prioritats dels propers tres any per a construir col·lectivament una ciutat més justa i democràtica per a totes les edats.

El debat es va clouré amb més d'un centenar de propostes relacionades amb:

 • Justícia Social
 • Habitatge
 • Sanitat i salut
 • Autonomia personal i reconeixement de les cures
 • Educació i coneixements
 • Equitat de gènere i diversitat sexual
 • Cicles de vida
 • Participació
 • Acció comunitària
 • Espai públic
 • Mobilitat

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari