GentGran

Gent GranTaller "Drets humans i Igualtat"

Publicat el 25/09/2014

Taller de sensibilització i reflexió sobre la vulneració de drets

L'Oficina per la No Discriminació ofereix el taller "Drets humans i igualtat" adreçat a persones grans. El taller ensenya a identificar situacions de vulneració de drets en l'entorn quotidià per tal de prevenir actituds discriminatòries i a prendre una actitud activa en la defensa dels Drets.

El taller fa una petita aproximació teòrica sobre Drets Humans i discriminació però sobretot aprofundeix en l'acceptació de la diferència, la convivència pacífica, els prejudicis socials, els estigmes de diferents col·lectius o el llenguatge discriminatori, a partir del diàleg i la vivència personal de situacions de discriminació observades o viscudes.

Els tallers són gratuïts i es realitzaran a la seu de l'Oficina per la No-Discriminació al carrer Ferran, 32 de Barcelona

L'Oficina per la No-Discriminació és un servei que ofereix la Regidoria de Drets Civils de l'Ajuntament de Barcelona per promoure els Drets Humans, garantir la igualtat a tota la ciutadania i lluitar contra qualsevol forma de discriminació.

Propers tallers:

Març:

- 19 de març de 16 a 17,30 h.

- 26 de març de 10 a 11,30 h.

Podeu fer les vostres inscripcions a ond@bcn.cat o per telèfon a 93 413 20 00

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari