La Font Màgica
La Font Màgica inicia l’horari d'estiu

Element central Font Màgica octubre 2014

El 2 de juny comença el nou horari d'estiu de la Font Màgica, que serà de dijous a diumenge de 21.30 a 23 hores durant els mesos de juny, juliol i agost.

Amb aquests horaris, la Font Màgica s'adapta a l'optimització horària de les fonts ornamentals de Barcelona, fent coincidir l'inici dels espectacles amb les postes de Sol durant els mesos d'estiu i ajustar els dies i la durada dels espectacles als horaris de major afluència de públic, posant en valor un fort atractiu turístic de la ciutat, així com fer un ús més racional i eficient dels seus recursos hídrics.

Consulteu aquí els horaris de la Font Màgica.

Historia

Conegueu tota la història de la Font Màgica, des de la seva creació amb motiu de la Exposició Universal de 1929 fins el dia d'avui, així com la biografia del seu creador.

Notícies

La Font Màgica inicia l'horari de primavera-estiu

S'ha buscat ajustar els dies i la durada dels espectacles als horaris de més afluència de públic, posant en valor un fort atractiu turístic de la ciutat.

La Font Màgica s'adapta a l'optimització horària de les fonts ornamentals de Barcelona

Després de l'aturada tècnica per manteniment anual, la Font Màgica i les fonts de l'eix Maria Cristina tornen a oferir el seu espectacle d'aigua, llum i color amb nou horari d'hivern, divendres i dissabtes de 19 a 20.30h.

Altres notícies

Funcionament

Sabeu com funciona la font? Conegueu l'obra d'enginyeria que la mou, la gestió que fa de l'aigua, com funcionen les seves llums, i les seves principals dades.

Agendes

Les fonts de Barcelona, al mòbil!

L'aplicació mòbil Fonts BCN permet localitzar les més de 1.600 fonts d'aigua potable que hi ha a la ciutat.

Aquesta tardor, gaudiu del jazz a la Font Màgica

La programació especial és fruït de la col·laboració de la Font Màgica amb el 47 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona i s'allargarà fins al 9 de desembre.

Altres agendes

Videos

Font Màgica - Mix Anys 80

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari