Educacio
Escoles bressol, obert el període per a inscriure's a les llistes d'espera

Publicat el 04/07/2011

El termini es va obrir el passat 20 de juny i durarà fins al proper 30 d'abril de 2012, moment en què comença la preinscripció i matrícula del curs 2012-2013

Les famílies que no varen presentar la sol·licitud d'inscripció a les escoles bressol municipals i llars d'infants de titularitat pública dins el termini establert en el procés de preinscripció i matrícula i que tinguin un nen o nena nascut els anys 2009, 2010 o 2011, poden presentar des del 20 de juny d'aquest any i fins el 30 d'abril de 2012 (inici del procés de preinscripció i matrícula curs 2012-2013) la seva sol·licitud per entrar a formar part de la llista d'espera.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari