Educacio
El premi Internacional de Dubai guardona el Programa Agenda 21 Escolar

Publicat el 15/11/2010 - Bàrbara Munar -

El guardó té com a objectiu promoure l'avanç cap al desenvolupament sostenible dels assentaments humans sobre la base de la cooperació internacional mútua.

El Programa Agenda 21 Escolar de Barcelona ha estat guardonat amb el Premi Internacional de Dubai auspiciat per Nacions Unides.

El guardó té com a objectiu promoure l'avanç cap al desenvolupament sostenible dels assentaments humans sobre la base de la cooperació internacional mútua.

El premi, atorgat per la Municipalitat de Dubai i auspiciat pel Programa HABITAT de les Nacions Unides, reconeix bones pràctiques per millorar les condicions de vida.

En aquesta vuitena edició dels premis (any 2010) s'han presentat 387 candidatures de 90 països, i entre aquestes s'han triat 12 iniciatives guanyadores, distribuïdes per tot el món, entre elles el Programa Agenda 21 de Barcelona.

Els criteris principals per a la selecció dels guanyadors són l''impacte en la millora de les condicions de vida de les persones, en particular atenent els pobres i desafavorits, el lideratge i l'enfortiment de la comunitat, la igualtat de gènere i la inclusió social o bé la innovació en el context local i la transferibilitat, entre d'altres.

El Guardó Internacional de Bones Pràctiques de Dubai fou establert durant la Conferència Internacional de les Nacions Unides celebrada a Dubai l'any 1995.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari