Educacio
Ajuts al menjador coberts

Publicat el 16/04/2012

La inversió de més de 2 milions d'euros permet cobrir les sol·licituds de 4.788 famílies en llista d'espera i unes 1.000 presentades en període obert. Aquest curs 2011-12, s'han atorgat 16.550 beques, 1.542 més que el curs anterior

Amb una aportació extraordinària de 2.289.029 d'euros, la més important feta mai fins ara per part de l'Ajuntament de Barcelona en matèria d'ajuts individuals de menjador, el govern municipal liderat per l'alcalde Xavier Trias ha cobert en les últimes setmanes les sol·licituds de les 4.788 famílies que, fins ara, es trobaven en llista d'espera.

A més, aquesta aportació també permet cobrir unes 1.000 sol·licituds presentades durant el període obert d'aquest curs per part de famílies amb fills o filles que cursen estudis des de P3 i fins a 4t d'ESO en els centres educatius de la ciutat sufragats amb fons públics.

El regidor d'Educació i Universitats, Gerard Ardanuy, ha indicat que amb aquesta aportació extraordinària de 2,28 milions d'euros en matèria d'ajuts individuals de menjador "el govern municipal compleix i demostra el seu compromís social amb les famílies més necessitades".

El regidor Ardanuy ha afegit que aquesta aportació suposa "l'esforç econòmic més important fet mai fins ara per l'Ajuntament de Barcelona en matèria d'ajudes individual de menjador i que ho fem per que sabem que hi ha famílies que ho estan passant molt malament".

Ardanuy ha recordat que, a principi de curs, l'alcalde Xavier Trias va anunciar que durant aquest curs el 100% de les famílies que compleixen els requisits de la convocatòria d'aquest curs 2011-12 tindrien ajut individual de menjador.

L'Ajuntament de Barcelona va fer una aportació extraordinària de 2.289.029 d'euros al Consorci d'Educació de Barcelona -que és l'encarregat de gestionar les sol·licituds de beques menjador i de tramitar-les- per garantir que, des de principi d'aquest any, les 4.788 famílies que estaven en llista d'espera i, des del febrer, les 1.000 sol·licituds de les famílies presentades en període obert puguin rebre aquesta ajuda.

Cal recordar que el període obert es va dur a terme entre els dies 16 i 27 de gener per a l'alumnat que s'ha matriculat una vegada iniciat el curs.

Aquest curs escolar 2011-12 s'han atorgat 16.550 beques menjador, 1.542 en total més que l'anterior curs escolar.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari