Educacio
Notícies

700 alumnes de primària participen aquest curs en el programa "Suport a la Lectura" per ajudar a millorar la comprensió lectora i afavorir l'èxit escolar

» El programa s'adreça a alumnat de primària, de 7 a 9 anys, i aquest curs 2014-15 s'amplia a 6 noves escoles situades a diferents barris dels districtes de l'Eixample i de Les Corts i es dobla el nombre de places del curs passat

S'obren les inscripcions del programa Suport Educatiu a les Famílies, curs 2014-2015

L'Institut Municipal d'Educació de Barcelona, amb la col·laboració dels districtes municipals, ofereix cada any diferents xerrades informatives de suport educatiu adreçades a les famílies amb l'objectiu d'acompanyar els pares i les mares en l'èxit escolar dels seus fills o filles.

Barcelona inaugura un Camí Escolar, Espai Amic al barri de La Font de la Guatlla, al districte de Sants - Montjuïc

Durant aquest mandat, l'Ajuntament de Barcelona ha doblat el nombre de centres educatius de la ciutat que tenen a la seva disposició un Camí Escolar, Espai Amic.

Gerard Ardanuy assisteix a l'acte de lliurament de diplomes a l'alumnat de Grau d'Arts i Disseny de l'Escola Massana

Divendres 3 d'octubre, a les 17:00 hores, a la sala d'actes de l'Escola Massana (carrer Hospital, 56), tindrà lloc l'acte de lliurament de diplomes a l'alumnat de la promoció 2010-14 que ha obtingut el títol oficial de graduat en Arts i Disseny.

Ardanuy assisteix a la inauguració del curs acadèmic 2014-15 de la Universitat Pompeu Fabra

Dimarts 30 de setembre, a les 12:00 hores, a l'Auditori del Campus de la Ciutadella (carrer Ramon Trias Fargas, 25-27) tindrà lloc l'acte institucional d'inauguració del curs acadèmic 2014-15 de la Universitat Pompeu Fabra.

Concert conjunt d'alumnat de l'Escola Municipal de Música de Nou Barris i de l'Escola de Música d'Egedal (Dinamarca)

Divendres 17 d'octubre, a les 19.00 hores, a l'Auditori del Conservatori Municipal de Música de Barcelona, carrer Bruc 110-112, té lloc un concert a càrrec d'alumnat de l'Agrupació de Vent de l'Escola Municipal de Música de Nou Barris i de l'Orquestra de Vent de l'Escola de Música d'Egedal (Dinamarca).

Comencen les obres de l'Escola Municipal de Música de Can Fargas a Horta-Guinardó

» Està previst que les obres de rehabilitació, amb una inversió de més de 2 milions d'euros, finalitzin a finals del 2015.

Comença el nou cicle de concerts gratuïts "Músiques al Born Centre Cultural – El Conservatori Municipal de Música de Barcelona baixa al Born"

»Divendres de tardor, d'octubre a desembre, tindrà lloc el nou cicle de concerts gratuïts oberts a la ciutat "Músiques al Born CC", impulsat conjuntament pel Born Centre Cultural i el Conservatori Municipal de Música de Barcelona

Barcelona inaugura el Camí Escolar, Espai Amic del Col·legi Mary Ward, al districte de Sarrià – Sant Gervasi

Dimecres 1 d'octubre, a les 16:00 hores, al Col·legi Mary Ward, carrer Copèrnic, 55-59, tindrà lloc la festa ciutadana d'inauguració del nou Camí Escolar, Espai Amic que, a partir d'ara, donarà servei a l'alumnat d'aquest centre educatiu, situat al barri de Sant Gervasi - Galvany, al districte de Sarrià - Sant Gervasi.

Xavier Trias diu que l'aposta de l'Ajuntament i de la Universitat de Barcelona per Torre Baró "marcarà el seu futur"

Membres de la comunitat educativa de la Universitat de Barcelona (UB) ja han començat a ocupar, aquest mateix mes de setembre, els 32 habitatges que els ha cedit l'Ajuntament de Barcelona en el bloc A de l'Edifici Eucaliptus, ubicat a la Plaça dels Eucaliptus, al barri de Torre Baró, del districte de Nou Barris.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari