Educacio
Notícies

Gerard Ardanuy: "Durant el curs 2013-14, hem aconseguit oferir places d'escola bressol municipal al 85,73% de les famílies que van presentar sol·licitud durant la preinscripció"

El regidor d'Educació i Universitats, Gerard Ardanuy, ha volgut destacar avui durant la roda de premsa de presentació de l'inici de curs a les escoles bressol municipals que ha tingut lloc a l'EBM Cobi...

Oberta la preinscripció als tallers de tardor de Música per a nadons a les escoles municipals de música de Barcelona i a l'escola bressol municipal Cobi

Des de l'1 i fins al 14 de setembre té lloc el període de preinscripció als Tallers de Tardor de Música per Nadons que es desenvoluparan des de finals de setembre a les 4 escoles municipals de música de Barcelona i a l'escola bressol municipal Cobi.

Front comú per evitar la discriminació als centres escolars

La prova pilot del programa, presentat al Plenari Municipal, s'iniciarà el curs vinent a 15 centres de la ciutat.

L'Ajuntament de Barcelona incorporarà 500 alumnes en la modalitat d'FP Dual a diferents àmbits municipals i empreses encarregades de gestionar serveis públics

» En aquesta iniciativa municipal hi participarà alumnat d'11 centres educatius de formació professional públics i concertats de la ciutat i que cursin estudis de fins a 7 famílies professionals diferents d'FP.

Campanya "Voluntariat Educatiu"

L'Institut Municipal d'Educació de Barcelona posa en marxa la campanya Voluntariat Educatiu per al curs 2014-2015, destinada a les persones que vulguin participar en els programes..

Prop de 16 milions per a rehabilitar centres educatius aquest estiu

S'actuarà a 103 centres públics de la ciutat en els que s'hi faran tasques de manteniment que finalitzaran amb l'inici del nou curs. Paral·lelament s'iniciaran grans obres a sis centres les quals s'allargaran fins el desembre.

Alumnes d'FP faran pràctiques en dependències municipals

A partir del curs vinent 500 alumnes que cursen la modalitat d'FP Dual podran fer les seves pràctiques en dependències i serveis municipals de l'Ajuntament de Barcelona.

L'Ajuntament de Barcelona impulsarà la incorporació de 500 alumnes en la modalitat de FP Dual

Dilluns 21 de juliol, a les 11:30 hores a la Sala Lluis Companys, el regidor d'Educació i Universitats, Gerard Ardanuy, presentarà la mesura de govern "Impuls a la Formació Professional Dual per millorar la formació i l'ocupabilitat dels joves".

Notícies

Agenda

49a Escola d'Estiu Rosa Sensat

La matrícula és oberta des del 13 de maig i el tema general de l'edició d'aquest any serà "La societat canvia, i l'escola?"

Altres agendes

Webs Destacades

  • Consorci d'Educació de Barcelona

  • Departament d'Ensenyament

  • Planetari municipal

  • Ofertes de treball

  • Associació internacional de Ciutats Educadores

  • El comerç i les escoles

  • L'escola al laboratori

  • Activitats per triar el teu itinerari acadèmic

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari