Educacio
Notícies

Front comú per evitar la discriminació als centres escolars

La prova pilot del programa, presentat al Plenari Municipal, s'iniciarà el curs vinent a 15 centres de la ciutat.

L'Ajuntament de Barcelona incorporarà 500 alumnes en la modalitat d'FP Dual a diferents àmbits municipals i empreses encarregades de gestionar serveis públics

» En aquesta iniciativa municipal hi participarà alumnat d'11 centres educatius de formació professional públics i concertats de la ciutat i que cursin estudis de fins a 7 famílies professionals diferents d'FP.

71 alumnes de primària i d'ESO participen en el 2n Summer Camp d'Anglès a l'Espai de Dinamització Educativa Lola Anglada


Durant el mes de juliol, un total de 71 nois i noies de 5è i 6è de primària i de 1r d'ESO participen en el 2n Summer Camp d'Anglès a l'Espai de Dinamització Educativa Lola Anglada (carrer Rocafort, 236), impulsat per l'Institut Municipal d'Educació de Barcelona.

Els millors estudiants aprenen ciència i tecnologia a la UPC

Ja està en marxa la cinquena edició del Campus Científic d'Estiu que organitza la UPC.

Alumnes d'FP faran pràctiques en dependències municipals

A partir del curs vinent 500 alumnes que cursen la modalitat d'FP Dual podran fer les seves pràctiques en dependències i serveis municipals de l'Ajuntament de Barcelona.

L'Ajuntament de Barcelona impulsarà la incorporació de 500 alumnes en la modalitat de FP Dual

Dilluns 21 de juliol, a les 11:30 hores a la Sala Lluis Companys, el regidor d'Educació i Universitats, Gerard Ardanuy, presentarà la mesura de govern "Impuls a la Formació Professional Dual per millorar la formació i l'ocupabilitat dels joves".

Ardanuy assisteix a la cerimònia d'obertura del 26è congrés anual de l'Academia Europaea

Dimecres 16 de juliol, a les 17:00 hores, a l'Institut d'Estudis Catalans (carrer del Carme, 47), tindrà lloc la cerimònia d'obertura del 26è congrés anual de l'Acadèmia Europaea - Barcelona Knowledge Hub

Matins d'estudi també a l'estiu

Uns 2.300 alumnes d'ESO assisteixen a classes de reforç gratuïtes als centres educatius per afrontar amb més garanties els exàmens de setembre. És el segon any que s'aplica amb èxit el "Pla de suport a l'estiu, èxit al setembre".

Notícies

Agenda

49a Escola d'Estiu Rosa Sensat

La matrícula és oberta des del 13 de maig i el tema general de l'edició d'aquest any serà "La societat canvia, i l'escola?"

Altres agendes

Webs Destacades

  • Consorci d'Educació de Barcelona

  • Departament d'Ensenyament

  • Planetari municipal

  • Ofertes de treball

  • Associació internacional de Ciutats Educadores

  • El comerç i les escoles

  • L'escola al laboratori

  • Activitats per triar el teu itinerari acadèmic

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari