Educacio
Notícies

L'Ajuntament de Barcelona posa en marxa una nova Biblioteca Escolar Oberta al Barri a l'Institut Menéndez y Pelayo, al districte de Sarrià - Sant Gervasi

»A través de l'Institut Municipal d'Educació de Barcelona (Regidoria d'Educació i Universitats), ofereix a l'alumnat de la ciutat diferents biblioteques escolars de centres educatius públics, en horari extraescolar, com a nous espais on estudiar i fer els deures.

Les Biblioteques Escolars Obertes al Barri estaran obertes fins al 14 de juny

»Són espais públics adreçats a l'alumnat, oberts sempre en horari extraescolar, que s'ofereixen des de l'Ajuntament de Barcelona a la ciutat on estudiar i fer els deures.

Barcelona estrena nou Pati Escolar Obert al Barri a l'escola Pere IV, al districte de Sant Martí

Dissabte 16 de maig, a les 11:00 hores, tindrà lloc l'estrena i posada en marxa del nou Pati Escolar Obert al Barri per a la ciutat situat a l'escola Pere IV (carrer Bilbao, 103-117), al districte de Sant Martí.

Ardanuy presideix l'inici del cicle de conferències "L'Escola Pia de Sant Antoni, 200 anys fent ciutat i país"

Dimecres 6 de maig, a les 19:00 hores, tindrà lloc al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona (plaça de Sant Jaume,1), la inauguració del cicle de conferències "L'Escola Pia de Sant Antoni, 200 anys fent ciutat i país". L'acte serà presidit pel regidor d'Educació i Universitats, Gerard Ardanuy.

Barcelona amplia a l'Àrea Metropolitana les iniciatives de la Fundació BCN Formació Professional

L'Ajuntament i l'AMB signen un acord pel qual aquesta fundació desenvoluparà programes i mesures a més de 60 centres de FP de l'àrea metropolitana, que se sumaran als més de 95 de la capital catalana als quals ja dóna servei

L'Ajuntament de Barcelona modifica el servei municipal de Patis Escolars Oberts al Barri amb motiu de les eleccions municipals del 24 de maig

37 patis escolars obriran les seves portes, en el seu horari habitual, divendres 22, dissabte 23 i diumenge 24 de maig. La resta de patis, fins a 70 que s'ofereixen actualment a la ciutat, tancaran per ser seu de col·legi electoral i també tancarà el pati de l'escola Mestre Morera que ofereix el seu servei el primer dissabte de cada mes.

Festes obertes al Barri, del programa municipal Suport a la Lectura, a diferents districtes de Barcelona

Des de divendres 15 de maig i fins al divendres 22 de maig, l'Ajuntament de Barcelona, a través de l'Institut Municipal d'Educació de Barcelona (Regidoria d'Educació i Universitats) i amb la col·laboració de les AMPA dels centres educatius, organitza diferents Festes Obertes al Barri a diversos districtes de la ciutat, dins del marc del programa municipal Suport a la Lectura.

Comença el procés de preinscripció a les Escoles Municipals de Música de Barcelona per al proper curs 2015-16

» Des de dimecres 6 i fins al dijous 14 de maig, ambdós inclosos, tindrà lloc el procés de preinscripció per al proper curs a les quatre escoles municipals de música de la ciutat.

Notícies

Educació Superior a Barcelona

Entitats i Espais

Webs Destacades

  • Consorci d'Educació de Barcelona

  • Departament d'Ensenyament

  • Ofertes de treball

  • Associació internacional de Ciutats Educadores

  • El comerç i les escoles

  • L'escola al laboratori

  • Activitats per triar el teu itinerari acadèmic

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari