Educacio
Notícies

La Biblioteca Artur Martorell ofereix bibliografia amb motiu del Dia Internacional contra la violència vers les dones.

El 20 de novembre, Dia Internacional de la Infància

· L'ONU celebra el Dia Internacional de la Infància el 20 de novembre, en commemoració de l'aprovació de la Declaració dels Drets dels Infants, l'any 1959, i de la Convenció sobre els Drets de l'Infant, el 1989. L'Ajuntament de Barcelona té previstos diferents actes.

L'escola bressol municipal Montserrat celebra el seu 50è aniversari

· Dissabte 14 de novembre, entre les 10 i les 13 hores, tindran lloc diferents activitats i iniciatives obertes a tothom a les instal·lacions d'aquesta escola situada al carrer Gènova, 2 bis (districte d'Horta - Guinardó).

20a edició de la Setmana de la Ciència a Catalunya

· Té lloc del 13 al 22 de novembre de 2015 organitzada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (Generalitat de Catalunya) i compta amb la col·laboració de l'Institut Municipal d'Educació de Barcelona (Ajuntament de Barcelona)

El pedagog Miquel Àngel Essomba, nou comissionat d'Educació i Universitats

· S'incorporarà en els propers dies al govern municipal com a nou comissionat d'Educació i Universitats, adscrit a la Segona Tinència d'Alcaldia de Drets Socials.

Oberta la convocatòria d'ajuts econòmics a projectes de centres o instituts d'FP que promoguin la qualitat i la innovació

· La Fundació BCN Formació Professional (Ajuntament de Barcelona) ha fet pública la convocatòria d'ajuts per aquest curs 2015-16, a mesures impulsades per centres i/o instituts que imparteixen FP a la província de Barcelona que promoguin la qualitat i la innovació en el sistema de formació professional.

Xerrada a la Biblioteca Artur Martorell

· Idees, estratègies i recursos per acostar la biblioteca a la societat digital.

Presentada l'Audiència Pública dels nois i noies de Barcelona 2015

· Dimarts 3 de novembre més de 350 estudiants i professorat de la ciutat van participar en la jornada de presentació de l'Audiència Pública als Nois i Noies de Barcelona, que aquest any porta per tema: "Seguretat i Ciutat. Participar és la Clau".

Notícies

Educació Superior a Barcelona

Entitats i Espais

Webs Destacades

  • Consorci d'Educació de Barcelona

  • Departament d'Ensenyament

  • Ofertes de treball

  • Associació internacional de Ciutats Educadores

  • El comerç i les escoles

  • L'escola al laboratori

  • Activitats per triar el teu itinerari acadèmic

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari