Educacio
Notícies

El Programa d'Activitats Escolars de Barcelona ofereix aquest curs 2015-16 més de 4.800 propostes educatives adreçades als centres i alumnat de la ciutat

· El Consell de Coordinació Pedagògica, impulsat per l'Institut Municipal d'Educació de Barcelona (Ajuntament de Barcelona), el formen unes 150 entitats i institucions públiques i privades que tenen com a objectiu promoure una xarxa educadora de referència per als centres educatius i alumnat de la ciutat oferint diferents activitats escolars.

Oberta la campanya d'inscripció en el programa municipal Voluntariat Educatiu per a la Lectura

S'ha posat en marxa la campanya per participar com a voluntari educatiu per a la lectura de cara al curs 2015-16, adreçada a persones majors d'edat que vulguin fer acompanyament de lectura individual a nois i noies entre 7 i 9 anys, que tinguin interès per l'educació, que els hi agradi la lectura i que vulguin participar en aquesta experiència.

7a Mostra de Recerca Jove de Barcelona

Es va celebrar el dissabte 13 de juny de 2015, a l'Ateneu de fabricació de Les Corts (Carrer Novell, 78).

El regidor d'Educació i Universitats, Raimundo Viejo, presideix la presentació del Programa d'Activitats Escolars de Barcelona curs 2015-16

Dilluns 29 de juny, a les 9:30 hores, al CosmoCaixa (carrer Isaac Newton, 26), tindrà lloc l'acte de presentació del Programa d'Activitats Escolars (PAE) curs escolar 2015-16, que impulsa l'Ajuntament de Barcelona, a través de l'Institut Municipal d'Educació de Barcelona (Regidoria d'Educació i Universitats). L'acte serà presidit pel regidor d'Educació i Universitats, Raimundo Viejo, acompanyat del director de CosmoCaixa Barcelona, Lluís Noguera.

L'Ajuntament amplia en 2,8 milions d'euros el pressupost per a beques menjador el curs 2015/16

L'Àrea de Drets Socials de l'Ajuntament de Barcelona ha acordat ampliar en 2.882.870 milions la dotació pressupostària per a beques menjador el curs 2015/16, amb l'objectiu de garantir la cobertura de necessitats i ampliar la quantia dels ajuts que reben les famílies en situació de major vulnerabilitat.

Guies d'entitats, serveis i equipaments púbics. Activitats extraescolars 3-16 anys. Curs 2015-16

Les guies per al proper curs recullen la informació de més de 1.000 entitats de tots els districtes de la ciutat. Aquest curs s'ha incorporat la informació de les entitats, els serveis i els equipaments públics amb activitats extraescolars dirigides a infants i joves de 3 a 16 anys dels barris de Montbau, al districte d'Horta-Guinardó; la Trinitat Nova, al districte de Nou Barris; i la Vila Olímpica del Poblenou, al districte de Sant Martí.

Projecció de la pel·lícula "UP" a l'Escola Ramon Llull, dins del cicle "Cinema a la Fresca, Temps en Família"

· Fins divendres 31 de juliol, a 16 Patis Escolars Oberts al Barri de la ciutat, té lloc el cicle "Cinema a la fresca, Temps en família", amb entrada lliure, impulsat per l'Ajuntament de Barcelona a través de l'Institut Municipal d'Educació de Barcelona (Regidoria d'Educació i Universitats) i el programa de Temps i Qualitat de Vida.

Cicle "Cinema a la fresca, Temps en família" als Patis Escolars Oberts al Barri de Barcelona

»S'iniciarà el divendres 26 de juny, a les 21.30 hores, al Pati Escolar Obert al Barri de l'Escola El Turó, al districte de Nou Barris, amb el passi de la pel·lícula "Les aventures del petit fantasma".

Notícies

Educació Superior a Barcelona

Entitats i Espais

Webs Destacades

  • Consorci d'Educació de Barcelona

  • Departament d'Ensenyament

  • Ofertes de treball

  • Associació internacional de Ciutats Educadores

  • El comerç i les escoles

  • L'escola al laboratori

  • Activitats per triar el teu itinerari acadèmic

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari