Educacio
Notícies

L'Ajuntament de Barcelona reobrirà el 19 de setembre els 68 Patis Escolars Oberts al Barri amb el seu horari habitual

» Des de l'Institut Municipal d'Educació de Barcelona es posa a disposició d'infants, adolescents i de les seves famílies aquests patis escolars oberts a la ciutat com a espais d'ús públic i de dinamització educativa.

61 centres educatius de Barcelona inicien el curs 2014-15 amb Camí Escolar, Espai Amic

» Aquests recorreguts, que impulsa l'Ajuntament de Barcelona, s'identifiquen amb senyalització viària específica per facilitar als nois i les noies la possibilitat d'anar i tornar a peu de l'escola o l'institut, sols o en grup, de manera autònoma, segura, saludable i sostenible.

Gerard Ardanuy: "Durant el curs 2013-14, hem aconseguit oferir places d'escola bressol municipal al 85,73% de les famílies que van presentar sol·licitud durant la preinscripció"

El regidor d'Educació i Universitats, Gerard Ardanuy, ha volgut destacar avui durant la roda de premsa de presentació de l'inici de curs a les escoles bressol municipals que ha tingut lloc a l'EBM Cobi...

Prop de 16 milions per a rehabilitar centres educatius aquest estiu

S'actuarà a 103 centres públics de la ciutat en els que s'hi faran tasques de manteniment que finalitzaran amb l'inici del nou curs. Paral·lelament s'iniciaran grans obres a sis centres les quals s'allargaran fins el desembre.

Les 4 escoles municipals de música de Barcelona inicien el curs 2014-15 demà dimecres 17 de setembre

» Uns 2.600 alumnes de totes les edats cursaran estudis i aprenentatges musicals en aquests equipaments educatius de l'Ajuntament de Barcelona que es gestionen des de l'Institut Municipal d'Educació.

Gerard Ardanuy: "Hem posat les bases per eliminar l'any 2016 els mòduls prefabricats als centres educatius d'infantil i primària de la ciutat de Barcelona"

El regidor d'Educació i Universitats, Gerard Ardanuy, ha anunciat avui durant la roda de premsa d'inici del curs escolar 2014-15, que ha tingut lloc avui a la Sala Lluís Companys de l'Ajuntament de Barcelona

Campanya "Voluntariat Educatiu"

L'Institut Municipal d'Educació de Barcelona posa en marxa la campanya Voluntariat Educatiu per al curs 2014-2015, destinada a les persones que vulguin participar en els programes..

Front comú per evitar la discriminació als centres escolars

La prova pilot del programa, presentat al Plenari Municipal, s'iniciarà el curs vinent a 15 centres de la ciutat.

Notícies

Agenda

49a Escola d'Estiu Rosa Sensat

La matrícula és oberta des del 13 de maig i el tema general de l'edició d'aquest any serà "La societat canvia, i l'escola?"

Altres agendes

Webs Destacades

  • Consorci d'Educació de Barcelona

  • Departament d'Ensenyament

  • Planetari municipal

  • Ofertes de treball

  • Associació internacional de Ciutats Educadores

  • El comerç i les escoles

  • L'escola al laboratori

  • Activitats per triar el teu itinerari acadèmic

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari