Menú de serveis

Ves al menú principalEl Pregó dels infants a les festes de Santa Eulàlia

Què és?

El Pregó dels Infants a les Festes de Santa Eulàlia és una activitat educativa adreçada a l'alumnat de 3r, 4t i 5è de primària. Té com a objectiu que els infants coneguin les institucions polítiques i de participació ciutadana de Barcelona i que s'iniciïn en els processos participatius basats en la coresponsabilitat i la ciutadania activa.

La proposta posa l'èmfasi en el reconeixement dels infants com a ciutadans i ciutadanes de ple dret, tot reflexionant sobre l'exercici dels drets i els compromisos que se'n deriven.

S'anima als infants a analitzar i pensar el dret a la participació des d'una mirada àmplia, reflexionant i prenent consciència de la seva importància com protagonistes en la construcció d'una ciutat amable i acollidora

S'utilitza una metodologia que incideix en el valors de la convivència i la participació a la ciutat, potenciant la coresponsabilitat i la implicació de l'alumnat en la millora del seu entorn.

Enguany es posarà l'èmfasi en generar una cultura de ciutat que posi en valor la llibertat d'expressió de ser i de fer.

A qui s'adreça?

A l'alumnat de 3r, 4t i 5è d'educació primària.

Com participa-hi?

Les reserves es gestionen a través del Programa d'Activitats Escolars (PAE)

Per fer la inscripció, cal identificar-se a l'apartat d'usuari/ària amb el codi del vostre centre assignat pel Departament d'Ensenyament i posar com a contrasenya el codi postal del centre educatiu.

Cercar l'activitat introduint el cicle educatiu corresponent i, com a entitat, Direcció de Drets Civils.

Per més informació, podeu consultar el web del Pregó dels Infants


Inici de la pàgina