Dones


Menú de serveis

Ves al menú principalLa Regidoria de Cicle de Vida, Feminismes i LGTBI de l'Ajuntament de Barcelona és l'encarregada de promoure la defensa dels drets de les dones de la ciutat.

Disposa d'una xarxa de serveis i recursos d'informació, assessorament i atenció per a les dones que té per finalitat la promoció personal i social de les dones i la lluita contra qualsevol discriminació i violència masclista.


Notícies

 • X Premi 25 de Novembre - Dia Internacional per a l'eliminació de la violència vers les dones

  X Premi 25 de Novembre - Dia Internacional per a l'eliminació de la violència vers les dones

  Propera publicació, durant el setembre, de les bases al BOPB. Amb motiu del Dia Internacional per a l'eliminació de la violència vers les dones i impulsat per la Regidoria de Cicle de Vida, Feminismes i LGTBI de l'Ajuntament de Barcelona. Enguany, la convocatòria estarà dedicada a la Prevenció de l'assetjament sexual vers les dones en els espais públics.

 • Dones: Cicle de Cinema. Accions i Resistències, s'inaugura el proper 15 de setembre

  Dones: Cicle de Cinema. Accions i Resistències, s'inaugura el proper 15 de setembre

  A les 21 hores a la Plaça de les Dones del 36. Hi participen la Sra. Laura Pérez, Regidora de Cicle de Vida, Feminismes i LGTBI de l'Ajuntament de Barcelona, una de les productores del film i Drac Màgic. Amb el suport del Consell de les Dones del Districte de Gràcia.

 • La Taula per a la Salut Sexual i Reproductiva elabora un mapa de recursos del conjunt de la ciutat

  La Taula per a la Salut Sexual i Reproductiva elabora un mapa de recursos del conjunt de la ciutat

  La comissionada de Salut, Gemma Tarafa, ha presidit la reunió que ha aprovat formalment el seu pla de treball, després d'haver elaborat un Mapa d'Actius que recull totes les actuacions que es duen a terme a la ciutat en aquesta matèria. Hi ha participat, també, la Regidoria de Cicle de Vida, Feminismes i LGTBI.

 • Condemna violència masclista

  Condemna violència masclista

  Malauradament, des de la Regidoria de Cicle de Vida, Feminismes i LGTBI, us adjuntem un nou comunicat de condemna de la violència masclista.

 • Condemna violència masclista

  Condemna violència masclista

  Des de La Regidoria de Cicle de Vida, Feminismes i LGTBI us adjuntem un comunicat de condemna de la violència masclista que, malauradament, ha hagut de publicar l'Ajuntament de Barcelona aquests darrers dies.

 • Convocatòria del Premi Jove de Còmic 2015

  Convocatòria del Premi Jove de Còmic 2015

  S'obre la convocatòria del Premi Jove de Còmic Sant Martí, per la prevenció i eradicació de la violència masclista. Les propostes es podran presentar des del dia 1 de setembre fins al dia 12 d'octubre de 2015.

 • En breu es publicarà el Premi Jove de Còmic 2015

  En breu es publicarà el Premi Jove de Còmic 2015

  El Districte de Sant Martí, amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona i el Consorci de Biblioteques de Barcelona, ha engegat un projecte adreçat als i les joves, el qual compta amb el suport del Consell de les Dones del Districte amb la finalitat de sensibilitzar i implicar a les persones més joves en la lluita contra la violència masclista.

 • II Jornada PIADs 2015

  II Jornada PIADs 2015

  Els Punts d'Informació i Atenció a les Dones es complauen a convidar-vos a la II Jornada dels PIADs 2015, el proper dijous 18 de juny al Palau Macaya (Passeig de Sant Joan, 108).

 • Altres notícies

RSS notícies


Inici de la pàgina