Dones


Menú de serveis

Ves al menú principalLa Regidoria de Cicle de Vida, Feminismes i LGTBI de l'Ajuntament de Barcelona és l'encarregada de promoure la defensa dels drets de les dones de la ciutat.

Disposa d'una xarxa de serveis i recursos d'informació, assessorament i atenció per a les dones que té per finalitat la promoció personal i social de les dones i la lluita contra qualsevol discriminació i violència masclista.


Notícies

 • Convocatòria del Premi Jove de Còmic 2015

  Convocatòria del Premi Jove de Còmic 2015

  S'obre la convocatòria del Premi Jove de Còmic Sant Martí, per la prevenció i eradicació de la violència masclista. Les propostes es podran presentar des del dia 1 de setembre fins al dia 12 d'octubre de 2015.

 • En breu es publicarà el Premi Jove de Còmic 2015

  En breu es publicarà el Premi Jove de Còmic 2015

  El Districte de Sant Martí, amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona i el Consorci de Biblioteques de Barcelona, ha engegat un projecte adreçat als i les joves, el qual compta amb el suport del Consell de les Dones del Districte amb la finalitat de sensibilitzar i implicar a les persones més joves en la lluita contra la violència masclista.

 • II Jornada PIADs 2015

  II Jornada PIADs 2015

  Els Punts d'Informació i Atenció a les Dones es complauen a convidar-vos a la II Jornada dels PIADs 2015, el proper dijous 18 de juny al Palau Macaya (Passeig de Sant Joan, 108).

 • Acte de Cloenda de la 6ª edició del concurs (RE)Imagina't. Fem un spot no sexista!

  Acte de Cloenda de la 6ª edició del concurs (RE)Imagina't. Fem un spot no sexista!

  Serà ell proper 28 d'abril a les 19 h a l'Auditori Blanquerna, C. Valldonzella, 23. Durant l'acte es pre-estrenaran els treballs guanyadors de l'edició d'enguany. Organitza l'Observatori de les Dones en els Mitjans de Comunicació.

 • Invitació a l'acte de lliurament del 8è Premi Dona i Esport

  Invitació a l'acte de lliurament del 8è Premi Dona i Esport

  En les seves quatre categories, Premi Mireia Tapiador, Premi Dona Esportista, Premi Mitjà de Comunicació i Premi Club Esportiu. L'acte tindrà lloc dimarts, 28 d'abril, a les 19 h, al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona, plaça de Sant Jaume, 1.

 • La Regidora Francina Vila presenta el llibre 'Barcelona amb nom de dona'

  La Regidora Francina Vila presenta el llibre 'Barcelona amb nom de dona'

  Va ser presentat el passat 19 de març. L'obra mostra la biografia d'algunes de les dones del nomenclàtor de la ciutat i ha estat editada, de manera conjunta, per la Regidoria de Dona i Drets Civils i l'Editorial Mediterrània.

 • Acte institucional de commemoració del dia 8 de març

  Acte institucional de commemoració del dia 8 de març

  El passat 5 de març es va celebrar l'acte de lliurament del XXIX Premi 8 de Març Maria Aurèlia Capmany, que enguany duia per lema Per la Igualtat Salarial, i que va recaure en el projecte Per què hi ha una bretxa salarial entre homes i dones?, presentat per la Dra. Maria Àngels Viladot i Presas.

 • Presentació del llibre 'Dones de Nou Barris: itineraris històrics'

  Presentació del llibre 'Dones de Nou Barris: itineraris històrics'

  El passat 4 de març, la Regidora Francina Vila va presentar el llibre que clou una col·lecció que ha presentat l'oportunitat de fer visibles els perfils i les trajectòries d'unes dones que han marcat una època, i que representen un moment de canvi important a cadascun dels districtes de Barcelona.

 • Altres notícies

RSS notícies


Inici de la pàgina