Dones


Menú de serveis

Ves al menú principalLa Regidoria de Dona i Drets Civils de l'Ajuntament de Barcelona és l'encarregada de promoure la defensa dels drets de les dones de la ciutat.

Disposa d'una xarxa de serveis i recursos d'informació, assessorament i atenció per a les dones que té per finalitat la promoció personal i social de les dones i la lluita contra qualsevol discriminació i violència masclista.


Notícies

 • Data límit per a inscriure's I Jornada PIADS 2014: 2 de maig

  Data límit per a inscriure's I Jornada PIADS 2014: 2 de maig

  Degut a l'alt volum de sol·licituds rebudes, hem hagut de tancar la inscripció als tallers d'Autodefensa i Creixement personal. Aquest tallers s'estan programant habitualment als PIADs. Per això, podeu adreçar-vos a qualsevol dels PIADs (mireu Informació PIADS) per tal de sol·licitar la inscripció a alguna de les properes edicions.

 • Cicle de Cinema D Barcelona 'La força del talent' segon trimestre de 2014

  Cicle de Cinema D Barcelona 'La força del talent' segon trimestre de 2014

  El cicle continua els dies 21, 22 i 23 d'abril amb la pel·lícula 'Berenar a Ginebra' de Ventura Pons. L'any 1973, Mercè Rodoreda conincideix a Ginebra amb Josep Maria Castellet i el convida a benerar a casa seva. Aquella tarda, estranyament, s'obrí i compartí molts secrets. Organitza, Regidoria de Dona i Drets Civils de l'Ajuntament de Barcelona.

 • I Jornada PIADS 2014

  I Jornada PIADS 2014

  Aquesta jornada vol ser una invitació a repensar els serveis d'atenció a dones des d'una perspectiva diferent, a partir de les experiències individuals, grupals i comunitàries que ja s'estan portant a terme, però mirant cap al futur. El proper dijous 8 de maig a l'Espai Jove la Fontana (C/ Gran de Gràcia, 190, Barcelona).

 • La Regidora Francina Vila inaugura el Fòrum fem.talent

  La Regidora Francina Vila inaugura el Fòrum fem.talent

  El passat 21 de març, al Parc Tecnològic Barcelona Nord (c/ Marie Curie 8-14). Fem.talent és un projecte innovador que té per objectiu promocionar la igualtat d'oportunitats entre homes i dones i gestionar el talent femení.

 • Les dones també foren protagonistes el 1714.

  Les dones també foren protagonistes el 1714.

  El llibre 'Les dones del 1714', de Patrícia Gabancho, posa de manifest el protagonisme de la població femenina en la defensa dels drets i de les llibertats durant la Guerra de Successió.

 • Vídeo de l'acte de reconeixement a Victòria Sau

  Vídeo de l'acte de reconeixement a Victòria Sau

  Celebrat el passat dilluns, 17 de març a l'Aula Magna de la UB. Victòria Sau, escriptora, psicòloga i activista política pels drets de les dones, és una de les figures més rellevants del feminisme del nostre país, amb aportacions cabdals sobre la divisió sexual del treball, la maternitat, el patriarcat i la guerra. A l'acte hi va assistir la Regidora de Dona i Drets Civils, Francina Vila.

 • Acte del Lliurament del 7è Premi Dona i Esport

  Acte del Lliurament del 7è Premi Dona i Esport

  La tinenta d'alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, ha lliurat els premis d'enguany. Les guardonades han estat: L'expatinadora i entrenadora Rosa Maria Laguna, l'esquiadora de muntanya i trail runner Mireia Miró, l'alpinista Araceli Segarra i el Club Natació Kallipolis. Les dues mencionades han estat: La gimnasta Clàudia Prat i el Fasttriatlon.

 • 'El paper de les dones en la història' vídeo de l'acte de lliurament de Premi 8 de Març Maria Aurèlia Capmany

   'El paper de les dones en la història' vídeo de l'acte de lliurament de Premi 8 de Març Maria Aurèlia Capmany

  Serveix per explicar que, al llarg de la Història, les dones i les seves aportacions com a agents actius de canvi (que pensen, que creen, que fan) han estat invisibilitzades.Les imatges són molt boniques i creiem en això que diu: "pensar en futur és pensar en les dones com a motor de canvi i de maneres de fer".

 • Altres notícies

RSS notícies


Inici de la pàgina