Dones


Menú de serveis

Ves al menú principalLa Regidoria de Dona i Drets Civils de l'Ajuntament de Barcelona és l'encarregada de promoure la defensa dels drets de les dones de la ciutat.

Disposa d'una xarxa de serveis i recursos d'informació, assessorament i atenció per a les dones que té per finalitat la promoció personal i social de les dones i la lluita contra qualsevol discriminació i violència masclista.


Notícies

 • La Regidora Francina Vila presenta el llibre 'Barcelona amb nom de dona'

  La Regidora Francina Vila presenta el llibre 'Barcelona amb nom de dona'

  Va ser presentat el passat 19 de març. L'obra mostra la biografia d'algunes de les dones del nomenclàtor de la ciutat i ha estat editada, de manera conjunta, per la Regidoria de Dona i Drets Civils i l'Editorial Mediterrània.

 • Acte institucional de commemoració del dia 8 de març

  Acte institucional de commemoració del dia 8 de març

  El passat 5 de març es va celebrar l'acte de lliurament del XXIX Premi 8 de Març Maria Aurèlia Capmany, que enguany duia per lema Per la Igualtat Salarial, i que va recaure en el projecte Per què hi ha una bretxa salarial entre homes i dones?, presentat per la Dra. Maria Àngels Viladot i Presas.

 • Presentació del llibre 'Dones de Nou Barris: itineraris històrics'

  Presentació del llibre 'Dones de Nou Barris: itineraris històrics'

  El passat 4 de març, la Regidora Francina Vila va presentar el llibre que clou una col·lecció que ha presentat l'oportunitat de fer visibles els perfils i les trajectòries d'unes dones que han marcat una època, i que representen un moment de canvi important a cadascun dels districtes de Barcelona.

 • La Ilma. Francina Vila inaugura la placeta de les Dones de Ravensbrück

  La Ilma. Francina Vila inaugura la placeta de les Dones de Ravensbrück

  La Regidora de Dona i Drets Civils, va assistir el passat dimarts 3 de març a la inauguració de la placeta de les Dones de Ravensbrück, un nou espai que el Districte de les Corts dedica a la recuperació de la memòria històrica, en reconeixement a les dones que van patir l'Holocaust nazi al camp de concentració de Ravensbrück.

 • La Regidora Francina Vila inaugura l'exposició 'Dones de Barcelona. Itineraris històrics'

  La Regidora Francina Vila inaugura l'exposició 'Dones de Barcelona. Itineraris històrics'

  Inaugurada per la Regidora de Dona i Drets Civils, Francina Vila el passat 20 de març. Es tracta d'una col·lecció que ofereix l'oportunitat de fer visibles els perfils i les trajectòries d'unes dones que han marcat una època, i que representen un moment de canvi important a cadascun dels districtes de Barcelona.

 • La Regidora Francina Vila assisteix a la Comissió ONU-Dones a Nova York

  La Regidora Francina Vila assisteix a la Comissió ONU-Dones a Nova York

  La Regidora Francina Vila ha assistit a la 59ena edició de la Comissió sobre l'Estatus de la Dona a Nova York, una edició en la qual, entre d'altres, s'avaluaran els resultats obtinguts 20 anys després de la Declaració de Beijing el 1995.

 • Presentació del llibre Barcelona amb nom de dona

  Presentació del llibre Barcelona amb nom de dona

  Escrit per Betsabé Garcia i editat conjuntament per la Regidoria de Dona i Drets Civils i l'Editorial Mediterrània, mostra la biografia d'algunes de les dones del nomenclàtor de la ciutat. Us esperem dijous, 19 de març, a les 19h a la Sala Prat de la Riba de l'Institut d'Estudis Catalans (Carrer del Carme, 47).

 • Cicle de Cinema de Barcelona 'La força del talent'. Segon trimestre de 2015

  Cicle de Cinema de Barcelona 'La força del talent'. Segon trimestre de 2015

  Els dies 20, 21 i 22 d'abril, de dilluns a dimecres, es podrà veure la pel·lícula 'Tots volem el millor per a ella'. Als Cinemes Boliche, Av. Diagonal, 508. A les 20 h. Preu 3 euros. Organitzat per la Regidoria de Dona i Drets Civils. Les projeccions continuen la tercera setmana de maig i juny amb noves pel·lícules.

 • Altres notícies

RSS notícies

 • Tractament Prostitució 216
 • Cicle de Cinema de Dones banner
 • Agenda Dones
 • Canviem-ho
 • Webs districtes Antigues Trevall 218x50.jpg


Inici de la pàgina