ConsellGlihdt


Menú de serveis

Ves al menú principalNotícies

Les entitats de gais, lesbianes, transsexuals i bisexuals avalen el Pla Municipal per al Col·lectiu LGTB

publicat el 06/07/2010 a les 17:48 h.

El pla, que es debatrà al proper plenari, preveu el desenvolupament de 227 mesures per impulsar el compliment dels drets d'aquest col·lectiu en els propers cinc anys.

Les entitats de gais, lesbianes, transsexuals i bisexuals de la ciutat han avalat el contingut del Pla Municipal per al Col·lectiu LGTB que preveu el desenvolupament de 227 mesures per garantir la igualtat de dret d'aquest col·lectiu.

Així, el Consell Municipal de Gais, Lesbianes, Homes i Dones transsexuals, format per una cinquantena d'entitats, els grups municipals, partits polítics i sindicats, ha destacat "el procés seguit al llarg dels darrers 18 mesos" per a la elaboració d'aquest pla, que es debatrà al plenari de juliol.

Segons el conjunt d'associacions, el pla ha comportat un retrat molt complet de la situació del col·lectiu a la ciutat i han agraït el procés participatiu que ha acompanyat la redacció del text.

Foment de la igualtat

En concret, el Pla Municipal per al Col·lectiu LGTB inclou 227 mesures per impulsar els drets d'aquest col·lectiu a la ciutat en els propers cinc anys.

Una de les característiques d'aquesta iniciativa municipal radica en la seva transversalitat, ja que es preveu incorporar la perspectiva LGTB a tota la gestió municipal.

Entre d'altres, el Pla preveu la creació d'un centre de recursos LGTB, un espai d'atenció i assessorament a la comunitat de gais, lesbianes, transsexuals i bisexuals.


Inici de la pàgina