ConsellGlihdt


Menú de serveis

Ves al menú principalNotícies

Barcelona es prepara per celebrar una nova edició de la Festa de l'Orgull

publicat el 06/04/2011 a les 10:34 h.

Per tercer any consecutiu, Barcelona es prepara per celebrar una nova edició de la Festa de l'Orgull aquest juny, el Pride Barcelona 2011, en què associacions, empreses i la comunitat LGTB s'uniran per oferir deu dies de cultura, esport, debat, oci i festa.

Barcelona ja es prepara per gaudir d'una nova edició del Pride, la Festa de l'Orgull LGTB més important del Mediterrani.

Entre els dies 18 i 28 de juny, associacions, empreses i la comunitat LGTB s'uniran per oferir un ampli programa d'activitats: cinema, cultura, esport, debats, una diada al Tibidabo o una fira d'entitats.

Com no podia faltar, també tindrà lloc la "Desfilada de l'orgull", que sortirà el diumenge 26 de la plaça de la Universitat i acabarà amb una festa popular a l'avinguda de la Reina Maria Cristina.

Des de la seva primera edició, l'Ajuntament ha donat suport a aquesta iniciativa a través de la Regidoria de Drets Civils. Enguany, les entitats organitzadores del Pride rebran una subvenció municipal per a la fira d'associacions.

D'aquesta manera, el consistori vol fomentar la tolerància i "la no-discriminació per raó d'orientació sexual o identitat de gènere", segons reconeix el regidor de Drets Civils, Joaquim Mestre.


Inici de la pàgina