ConsellGlihdt


Menú de serveis

Ves al menú principalNotícies

Presentació del llibre "Contra l'homofòbia"

publicat el 21/06/2011 a les 14:29 h.

El Regidor de Drets Civils, Joaquim Mestre i Garrido, presenta el Llibre Blanc Contra l'Homofòbia.

El passat 9 de juny, el Regidor de Drets Civils, Joaquim Mestre i Garrido, va presentar el Llibre Blanc Contra l'Homofòbia, un document que ha estat elaborat en el marc del projecte europeu AHEAD (Against Homophobia European Administration Devices), liderat per l'Ajuntament de Barcelona i cofinançat per la direcció de drets fonamentals i ciutadania de la Unió Europea.

El llibre recull recomanacions i bones pràctiques per a impulsar polítiques públiques locals encaminades a lluitar contra la discriminació per motiu d'orientació sexual i identitat de gènere. És una eina pràctica pels governs locals que vulguin tenir referents a l'hora d'implementar accions per lluitar activament contra l'homofòbia, la lesbofòbia i la transfòbia.

L'acte va comptar amb la participació del director acadèmic de l'estudi, en Gerard Coll-Planas, i posteriorment, el catedràtic Joan Subirats va reflexionar sobre les qüestions que s'obren a l'entorn de les polítiques per la igualtat LGTB. L'acte també va comptar amb la intervenció de Joaquim Roqueta, vicepresident del Consell Municipal LGTB.

El llibre el podeu trobar en versió electrònica, en els cinc idiomes (alemany, anglès, català, castellà i italià) a: www.ahead-bcn.org. I podeu adquirir un exemplar a la Llibreria Còmplices (c/ Cervantes, 4 08002 Barcelona - 934 127 28).


Inici de la pàgina