Menú de serveis

Ves al menú principalNotícies

L'exposició itinerant Bon tracte en tot moment, un recurs que s'amplia amb activitats complementaries.

  • Foto 1
  • Foto 2

Després de l'èxit de sol·licituds i la bona acollida l'exposició "Bon tracte en tot moment", el Consell Assessor de la Gent Gran incorpora a l'exposició itinerant un seguit d'activitats complementaries per promoure la cultura de bon tracte a les persones grans.

L'exposició i les activitats completaries "Bon tracte en tot moment" elaborada pel Consell Assessor de la Gent Gran té per objectiu sensibilitzar a les persones grans i a la ciutadania en general sobre els drets i llibertats de les persones grans amb dependència.

L'exposició explica els 12 drets i les 2 responsabilitats de les persones grans amb dependència recollides en el Document Obert de Drets i Llibertats de les Persones Grans amb Dependència. L'exposició i les activitats completaries "Bon tracte en tot moment" és un recurs gratuït a l'abast de Casals municipals, entitats i espais de gent gran, Centres de Serveis Socials, salut i assistència primària i equipaments culturals, biblioteques, associacions ...

Les activitats complementàries volen contribuir reflexionar sobre el bon tracte a les persones grans en general i sobre drets i llibertats de les persones grans amb dependència. les activitats que acompanyen l'exposició poden ser:

  • Fòrum debat - Respecte i Bon Tracte a la gent gran. Projecció de la pel·lícula i debat posterior. Cinc històries relaten diferents situacions quotidianes a les quals les persones grans han de fer front amb freqüència.
  • Debat sobre la veu de la gent gran. "Les persones grans a les grans pantalles". Visualització del vídeo-muntatge i debat posterior. El vídeo planteja diverses situacions relatives al paper actiu que les persones grans exerceixen en el seu entorn familiar o social. Qui és la gent gran? Quins desitjos tenen?.
  • Taller participatiu de reflexió conjunta: Com caminar cap a l'horitzó del bon tracte en tot moment.

Per sol·licitar l'exposició i activitats cal emplenar el full de sol·licitud adjunt al dossier i enviar-ho al correu del Consell Assessor de la Gent Gran cagg@bcn.cat


Inici de la pàgina