Biblioteques de Barcelona
Videos

Benvinguts a la Biblioteca Fort Pienc

Notícies

El catàleg Aladí des del teu mòbil

El catàleg Aladí des del teu mòbil

Ja pots accedir al Catàleg Aladí des del teu mòbil i cercar qualsevol document de la Xarxa de Biblioteques Municipals o fer tràmits amb la biblioteca.

Tancament temporal de la Biblioteca Fort Pienc

La biblioteca Fort Pienc romandrà tancada fins a nou avís.

Els retorns de documents es poden fer a qualsevol biblioteca de la ciutat. Consulta els Obrir document PDF horaris d'estiu de les Biblioteques de Barcelona.

Tots els préstecs que es van fer amb data de retorn a partir del 15 de juny s'han renovat automàticament fins el 23 de juliol.

Els documents retornats a la bústia es recuperaran en el propers dies i es farà el retorn amb data 15 de juny, per evitar acumular punts de demèrit.

Les reserves s'estan gestionant i posant en cua d'altres documents de la ciutat, sempre que sigui possible, es contactarà amb els usuaris per saber la biblioteca de recollida que els interessa.

Hi ha reserves o préstecs interbibliotecaris que han quedat a la biblioteca i no es poden recuperar, si vau rebre l'avís de reserva i l'avís de reserva caducada, us preguem contacteu amb alguna biblioteca per tal que us els torni a demanar a altres biblioteques.

Disculpeu les molèsties.

Exposició "Veus silenciades, veus rescatades"

Amb motiu del Dia Mundial de les Persones Refugiades, us oferim l'exposició "Veus silenciades, veus rescatades", elaborada pel PEN Català, així com una selecció dels llibres dels 15 escriptors que hi apareixen.

La trobareu a la planta baixa de la biblioteca, del 15 al 20 de juny.

Escolta música amb l'Aladí

Escolta música amb l'Aladí

A partir d'ara, els títols de música de l'Aladí tindran un enllaç a plataformes de streaming, com ara Bandcamp, Spotify o Deezer, que permetran escoltar els àlbums abans d'agafar-los en préstec.

Nou servei préstec de llibre electrònic a les biblioteques públiques

Amb el carnet de biblioteques es podrà gaudir d'aquesta plataforma senzilla i oberta a tothom per a la lectura de continguts digitals

Altres notíciesAgenda

Intercanvi Xinès-Català/Castellà

Tens nocions de xinès i t'agradaria practicar-lo, tot conversant amb persones nadiues que volen millorar el seu nivell de català o castellà?
Apunta't a les sessions d'intercanvi de xinès-català/castellà. Més informació al taulell de Préstec o a b.barcelona.fp@diba.cat

Altres agendes

Webs destacats

 • 2015, l'Any de les biblioteques

 • Segueix-nos al YouTube

 • Centre Cívic Ateneu Fort Pienc

 • Districte de l'Eixample

 • Arxiu Municipal de Barcelona. Eixample

 • Disseny HUB Barcelona

 • Col·legi d'Arquitectes de Catalunya

 • Associació de Disseny Industrial

 • Consorci per a la Normalització Lingüística

  Consorci per a la Normalització Lingüística

 • Biblioteca Virtual

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari