Apps4BCN
Apps4Bcn PRO

Apps4Bcn PRO és l'ecosistema per als professionals de les apps impulsat per l'Ajuntament de Barcelona. Té com a objectiu fomentar la creació i desenvolupament d'iniciatives innovadores i serveis transformadors que millorin la qualitat de vida de les persones mitjançant la tecnologia mòbil, i afavorir l'adopció d'aquestes solucions per part de la indústria i les administracions públiques.


Des d'Apps4Bcn PRO es vol promocionar i difondre el consum d'aplicacions mòbils entre els ciutadans i visitants de Barcelona, com a canal de relació amb una ciutat sostenible i intel·ligent. Igualment, pretén fer de Barcelona un laboratori on implantar nous serveis mòbils i un aparador que afavoreixi la internacionalització de les solucions adoptades per la Ciutat.


Per tot, Apps4Bcn PRO definirà i impulsarà els canals necessaris perquè els diferents actors del sector mòbil (emprenedors, empreses, desenvolupadors, dissenyadors, universitats, centres tecnològics, administracions, etc) tinguin punts de trobada on compartir coneixement i detectar oportunitats de negoci i col·laboració.


En definitiva, la raó de ser d'Apps4Bcn PRO és aprofitar el gran potencial emprenedor i d'empreses del sector mòbil, el reconeixement de la marca Barcelona i la oportunitat que representa la Capitalitat Mundial del Mòbil per construir de forma col·laborativa entre tots els actors els fonaments d'una Barcelona puntera en tecnologia i serveis mòbils.

L'estratègia

Ecosistema per als professionals de les apps

Coneix la missió i estratègia d'Apps4Bcn PRO i les seves principals línies d'acció en aquest vídeo. Barcelona és la capital del mòbil i des d'Apps4Bcn PRO volem ajudar a impulsar la indústria a la ciutat amb el suport, recursos, sinèrgies i serveis necessaris per idear, desenvolupar, implantar, consolidar i internacionalitzar solucions innovadores i d'alt valor afegit.

Fes-te del club
Apps4Bcn i rep el
nostre butlletí

* camps obligatoris

Notícies

Creant valor econòmic i social amb l'obertura de dades públiques

Creant valor econòmic i social amb l'obertura de dades públiques

OpenDataBCN -el servei de dades obertes de l'Ajuntament de Barcelona- posa la informació del sector públic a l'abast de tothom en formats digitals, estandaritzats i oberts que permetin la seva reutilització.

El negoci de les apps: emprenedors i innovació

El negoci de les apps: emprenedors i innovació

Aquest va ser el títol de l'esmorzar temàtic que va organitzar IAB_Spain, el passat dijous 3 d'abril, al Mobile World Centre de Barcelona.

Altres notícies

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari