Apps4BCN
apps4bcnlab

Benvingut al web d'Apps4bcn. Aquest espai recull les iniciatives i novetats més importants dutes a terme a Barcelona a favor del desenvolupament d'aplicacions mòbils centrades en la millora de serveis i prestacions a la ciutat. Permet la consulta del catàleg d'aplicacions mòbils en servei ofertes per l'Ajuntament. També t'informa de la celebració de maratons de desenvolupament o Hackathons i concursos d'aplicacions mòbils. Accions que posen l'accent en la innovació, l'atracció de talent, els emprenedors i la internacionalització dels productes i serveis mòbils amb un alt nivell de qualitat.

Perquè el posicionament de Barcelona com a referent de les tecnologies mòbils permet impulsar i potenciar la estructura industrial existent, amb un alt valor tecnològic, i generar sinèrgies pel desenvolupament i l'aplicació dels productes i serveis a la ciutat, incidint positivament en la competitivitat, la innovació i la creació d'ocupació. Segueix-nos.

Vídeos

idBCN: Identitat Digital Mòbil

El sistema idBCN permet a la ciutadania identificar-se remotament de manera segura a través d'una identitat digital que es troba al seu telèfon mòbil. Es basa en un registre d'identitats digitals mòbils que permet associar un número de telèfon mòbil a cada ciutadà que vulgui disposar d'aquesta nova modalitat d'acreditació digital.

Notícies

Participa a la propera edició de l'Apps4Bcn Live!

Participa a la propera edició de l'Apps4Bcn Live!

En aquesta edició, que se celebra el proper 13 de març en el marc de l'eShow Barcelona, es debatrà sobre el concepte 'Born in Barcelona'.

Més de 85.000 visitants al Mobile World Congress

Més de 85.000 visitants al Mobile World Congress

La fira de la telefonia mòbil ha batut rècords de xifres i tanca portes amb un 18% més de visitants respecte l'any passat, amb més empreses participants i amb nous esdeveniments.

Altres notícies

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari