Tom Carr: "Ecos de Carles Buïgas". "Ombres"
En el marc d'ARTS i INTERFERÈNCIES de NOVUM 2015. El Festival de Ciència, Tecnologia i Innovació de Barcelona

Del 21 d'abril al 3 de maig

Organitza: Institut de Cultura de Barcelona

En el marc d' ARTS i INTERFERÈNCIES (una proposta de NOVUM 2015. El Festival de Ciència, Tecnologia i Innovació de Barcelona), el Museu Picasso acull la instal·lació de l'artista Tom Carr Ombres , que forma part de l'exposició itinerant del Departament de Cultura de la Generalitat Ecos de Carles Buïgas. La intervenció emergeix com a fruit de l'assimilació de l'obra del pluridisciplinari enginyer català per part de Tom Carr i es concreta en la projecció d'imatges i llum sobre els murs que sostenen el Museu Picasso, concretament a la planta d'accés.

Aquest enclavament la fa suggerentment visible al visitant, el qual a l'acostar-s'hi, s'hi troba immers. Com un ressò de la presència de Buïgas, el concepte espai - temps esdevé dinàmic i la formulació de cada nova imatge ens condueix a noves i personals lectures. L'anamorfosi de les ombres vives sobre el mur i el contínuum d'imatges canviants ens dirigeixen cap a una reflexió sobre la multiplicitat de punts de vista de la figura humana, un terreny que podria ser proper al de Picasso.

ARTS i INTERFERÈNCIES

Del 21 d'abril al 3 de maig >Disseny Hub Barcelona, MACBA, Museu Picasso

Una proposta en el marc de NOVUM 2015. El Festival de Ciència, Tecnologia i Innovació de Barcelona

Tallers, performances i peces artístiques en indrets anòmals per a la ciència. Us presentarem diferents aspectes de la ciència i la tecnologia que generen debat, i com les aproximacions artístiques actuen com a catalitzador per a la reflexió. Els projectes que us portarem tenen un ampli reconeixement internacional.

Josep Perelló, com a comissari, ens proposa intervencions artístiques que obren la perspectiva i el camp d'acció de la ciència de la mà de creadors heterodoxos que aporten alternatives als mecanismes més propis de la ciència.