TERTÚLIES GASTROARTÍSTIQUES

Tertúlies en restaurants de l’època picassiana i espais vinculats a l’exposició «La cuina de Picasso».

 05/06/18 En femení

A quins reptes i dificultat s’enfronten les dones en àmbits professionals tradicionalment dominats per homes?

Restaurant 7 Portes, passeig d’Isabel II, 14. 08003 Barcelona

Convidades: Carme Ruscalleda, restauradora; Ada Parellada, restauradora; Pilar Talavera, artista, i Àngels Margarit, ballarina i coreògrafa.

12/06/18 Gastronomia i paraula

Una aproximació a l’extensió literària de les arts culinàries i les seves interaccions.

Restaurant 4 Gats, carrer de Montsió, 3bis. 08002 Barcelona

Convidats: Cristina Jolonch, periodista ; Abigail Monells, gestora cultural i poeta, i Toni Massanés, periodista.

 19/06/18 Ciència i gastronomia

Quan la química i la física s’aproximen al paladar.

Museu Picasso, plaça Sabartés 1. 08003 Barcelona

Convidats: David Casacuberta, professor de Lògica i Filosofia de la Ciència, UAB; Marco Bellonzi, artista digital, i Josep Perelló, professor de Física de la Matèria Condensada, UB.

 26/06/18 Gastroart

Vincles, confluències i exploracions entre les dues disciplines.

Mandarin Oriental, Barcelona, passeig de Gràcia, 38-40. 08007 Barcelona

Convidats: Christian Escribà, pastisser; David Ymbernon, artista, i Joan M. Minguet, historiador de l’art.

 _______________________________________

· Moderadora: Elisenda Camps

· Els dimarts de juny a les 18:30 h

· Diverses ubicacions

· Per assistir a les sessions cal reserva prèvia: museupicasso_reserves@bcn.cat

Web de «La cuina de Picasso»