Tallers Oberts Barcelona: Les mil cares de Picasso

El Museu Picasso se suma a la iniciativa Tallers Oberts Barcelona, Jornades de Portes Obertes, és una proposta de l' A-FAD, l'associació d'Artistes i Artesans del FAD (Foment de les Arts i el Disseny) que convida tothom a visitar els tallers dels creadors/es de Ciutat Vella, durant el cap de setmana del 22, 23 i 24 de maig del 2015.

Des del museu proposem una activitat que convida a crear i també a reflexionar sobre un dels grans temes de la pintura i de l'obra de Picasso: el retrat.

Primer realitzarem una visita taller on visitarem les sales del museu per veure dues obres de l'autor i parlar del retrat i l'autoretrat. Un cop al taller, recuperarem l'acció de retratar, un acte d'observació i estudi però també d'apropiació i modificació de l'altre o del jo. Dibuixar es convertirà en un emocionant acte de doble risc: mirar i ser mirat, i serem artistes i models alhora. Utilitzarem diverses eines que ens permetran realitzar aquests retrats i autoretrats sigui quin sigui el nostre nivell de dibuix i treballarem per parelles.

  • Data: divendres 22 de maig a les 18h
  • Edat: de 6 a 99 anys
  • Accés: Centre de Coneixement i Recerca, Plaça Sabartés 1

Aforament limitat, màxim 25 persones

www.tallersobertsbarcelona.cat