Màster "Pensar l'Art d'Avui" (Repensar Picasso)

Màster "Pensar l'Art d'Avui"

El Museu Picasso de Barcelona és una de les seus de la xarxa d'estudis avançats i de recerca generada a partir dels màsters europeus "Pensar l'Art d'Avui" (60 crèdits ECTS) i "Gramàtiques de l'Art Contemporani" (60 crèdits ECTS). Aquests màsters els organitza el Departament de Filosofia de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i una xarxa ciutadana de museus i centres d'art: el Museu Picasso de Barcelona, la Fundació Joan Miró, el MACBA i la Pedrera. Els directors són Jèssica Jaques i Gerard Vilar, professors d'Estètica i Teoria de les Arts de la UAB.

"Pensar l'Art d'Avui" és un màster d'estudis avançats especialment destinat a alumnes que vulguin formar-se a nivell de postgrau en la filosofia i la teoria de l'art contemporani i d'avantguarda. A la seu del museu es realitza el mòdul Repensar Picasso, que té com a objectiu prioritari revisar les primeres narratives sobre l'artista i revisitar-les des de la teoria de l'art contemporani.

"Gramàtiques de l'Art Contemporani" és un màster de recerca, especialment destinat a estudiants que vulguin realitzar una tesi de màster d'un nivell acadèmic alt i eventualment escriure la tesi doctoral en teoria de l'art contemporani i d'avantguarda. Cada curs es generen una vintena de tesis de màster i, posteriorment, algunes tesis doctorals. Al Museu Picasso de Barcelona es realitza el mòdul Taller d'escriptura artística, coordinat per Joan Minguet, professor titular d'Història de l'Art de la UAB.

Per a més informació, consulteu: http://web.me.com/gerardvilar/Postgraus/Inicio_0.html