Llum BCN. "Finestres de Picasso"
Llum BCN

Art i tecnologia són els dos elements centrals d'un festival que ja s'ha consolidat com una de les propostes més atractives de Santa Eulàlia. Sortiu a passejar quan el sol es pon i descobrireu un perfil insòlit de la ciutat. Les nits dels dies 7, 8 i 9 de febrer, Llum BCN convertirà els carrers de Barcelona en l'escenari d'un espectacle d'avantguarda en què la llum i l'arquitectura de les èpoques més diverses són les grans protagonistes.

"Finestres de Picasso"

Què té a veure l'època medieval amb el cubisme? Molt, quan parlem del Palau Finestres. L'edifici del carrer de Montcada, amb estructures originals del segle XIII, va viure moltes reformes i afegits fins que, el 1970, el va adquirir l'Ajuntament i va passar a ser la seu del Museu Picasso. Ara el pati del palau pren una nova vida gràcies als estudiants de l'Escola Superior d'Art Dramàtic de l'Institut del Teatre, que, amb la seva proposta d'il·luminació, mostren el caràcter medieval del recinte emmarcant els elements arquitectònics més destacats amb una llum de color groc. Alhora, però, el projecte fa referència al caràcter cubista de moltes de les obres d'art que conté l'edifici, un aspecte al qual s'al·ludeix amb una il·luminació de color blau.

  • Divendres 7 i dissabte 8 de febrer de 18:30h a 23:00h

Diumenge 9 de febrer de 18:30h a 21:00h

Pati Finestres del Museu Picasso (Montcada, 15-23)

Escola Superior d'Art Dramàtic (ESAD) de l'Institut del Teatre

Autors: Anna Adrià Reventós, Laura Clos Closca i Mireia Cardús Turá / Mercè Mariné i Anna Estrada (direcció de l'ESAD) / Bibiana Puigdefàbregas (cap d'escenografia) / Ignasi Font (coordinació)

http://www.bcn.cat/santaeulalia/ca/llumbcn.html