Llum BCN 2016

El divendres 12 i el dissabte 13 de febrer, de 18.30 a 24 h, i el diumenge 14, de 18.30 a 23 h, quan es fa fosc, Barcelona s'il·lumina i transforma la fesomia d'alguns dels seus edificis, places, patis i racons més singulars per explicar-nos noves històries amb la força de la llum com a matèria primera.

A l'experiència i el talent dels artistes de prestigi, que ens tornaran a sorprendre amb la qualitat dels seus fascinants espectacles lluminosos, s'uneixen la capacitat d'innovació i la gosadia dels alumnes de les escoles d'art, arquitectura, disseny i il·luminació, que ens emocionaran amb les seves instal·lacions de llum en els patis més emblemàtics de Ciutat Vella. Una oportunitat per a l'experimentació que Barcelona ofereix als seus talents emergents i que fa de LLUM BCN un festival lumínic urbà de referència.

METRE I MIG
  • Museu Picasso. Palau Finestres (carrer de Montcada, 23)
  • La Salle

www.salleurl.edu

Entreu a descobrir d'una manera única els colors de l'obra del pintor Pablo Picasso mentre el Palau Finestres es difumina dins d'una boira canviant. En aquesta intervenció, l'espai continent cedeix el seu paper a l'espai contingut, ocupat per un sol element: el COLOR.

Un núvol de fum captura la geometria del pati i crea una atmosfera que ens permet redescobrir d'una manera diferent aquest palau al cor del Born. L'espectador perd la noció de l'espai i alhora descobreix la gamma cromàtica que el suplanta, mentre interpreta figures i formes en la boira. Cada passa dins la instal·lació farà que aquesta canviï totalment per a cada persona que la visiti. Un espectacle que promet no deixar ningú indiferent.

Autors: Jaume Pla Liñan, Sergi Marzo Montoro i Xavier Bardina Lamelas