• EL MUSEU PICASSO ÉS LA SEU DEL SIMPOSI INTERNACIONAL DE RESTAURACIÓ I CONSERVACIÓ PREVENTIVA EN L’OBRA DE PICASSO

  El proper dijous, 29 de novembre, el Museu Picasso acull el Simposi Internacional “Al voltant...

  Més informació ......

  El proper dijous, 29 de novembre, el Museu Picasso acull el Simposi Internacional “Al voltant de Picasso: Aproximació a la relació entre materials i mecanismes de degradació”. Aquest simposi, organitzat conjuntament amb la Universitat de Politècnica de València (UPV), proporciona un fòrum on es presenten les conclusions més recents sobre les alteracions dels materials pictòrics i els canvis mecànics de la pintura en l’obra de Pablo Picasso que s’han realitzat a partir del projecte ProMeSa.
   
  En aquesta important cita hi participen destacats professionals d’arreu del món en estudis tècnics de conservació, científics i historiadors de l’art així com personalitats científiques de renom internacional com Marion F. Mecklenburg del Smithsonian Institution de Washington Michal Łukomski del Getty Conservation Institute de Los Ángeles i Emanuela Bosco de la Technische Universiteit Eindhoven, i fins una quarantena més d’experts picassians que debatran sobre les investigacions i troballes més recents i les noves estratègies de conservació que minimitzen la degradació de les obres.

 • EL MUSEU PICASSO ÉS LA SEU DEL SIMPOSI INTERNACIONAL DE RESTAURACIÓ I CONSERVACIÓ PREVENTIVA EN L’OBRA DE PICASSO

  ...

  Més informació ......

  El proper dijous, 29 de novembre, el Museu Picasso acull el Simposi Internacional “Al voltant de Picasso: Aproximació a la relació entre materials i mecanismes de degradació”. Aquest simposi, organitzat conjuntament amb la Universitat de Politècnica de València (UPV), proporciona un fòrum on es presenten les conclusions més recents sobre les alteracions dels materials pictòrics i els canvis mecànics de la pintura en l’obra de Pablo Picasso que s’han realitzat a partir del projecte ProMeSa [1].
   
  En aquesta important cita hi participen destacats professionals d’arreu del món en estudis tècnics de conservació, científics i historiadors de l’art així com personalitats científiques de renom internacional com Marion F. Mecklenburg del Smithsonian Institution de Washington Michal Łukomski del Getty Conservation Institute de Los Ángeles i Emanuela Bosco de la Technische Universiteit Eindhoven, i fins una quarantena més d’experts picassians que debatran sobre les investigacions i troballes més recents i les noves estratègies de conservació que minimitzen la degradació de les obres.
   
   

 • PRESENTACIÓ DE L'EXPOSICIÓ LA CUINA DE PICASSO

  El proper dimecres, 23 de maig, a les 11.30 hores, a la primera planta del palau Finestres (...

  Més informació ......

  El proper dimecres, 23 de maig, a les 11.30 hores, a la primera planta del palau Finestres (accés pel carrer de Montcada, 23), es presentarà en roda de premsa als mitjans de comunicació l'exposició La cuina de Picasso.

  A l’acte hi assistiran, Emmanuel Guigon, comissari de l'exposició  i director del Museu Picasso, Claustre Rafart, comissària de l'exposició, Androula Michael, comissària de l'exposició i Ferran Adrià, d'elBulli Foundation. 

  Després dels parlaments es realitzarà la visita comentada a l'exposició de la mà dels comissaris i de Ferran Adrià.

  L'endemà, dijous 24 de maig a les 7 de la tarda, tindrà lloc la inauguració oficial de l'exposició La cuina de Picasso (amb invitació).

  Tots els mitjans –redactors i gràfics– que ho desitgin podran visitar la mostra, abans de la roda de premsa, a partir de les 9.30 hores.

 • PRESENTACIÓ DE LA PROGRAMACIÓ DE L’ANY 2018 DEL MUSEU PICASSO

  El proper dimecres, 31 de gener de 2018, a les 11 hores, el director del Museu Picasso de...

  Més informació ......

  El proper dimecres, 31 de gener de 2018, a les 11 hores, el director del Museu Picasso de Barcelona, Emmanuel Guigon, presentarà, en roda de premsa als mitjans de comunicació, la Programació per al 2018 del Museu Picasso. La temporada expositiva del 2018 al Museu Picasso s’inicia amb l’exposició "La Cuina de Picasso", una mostra que acosta per primera vegada i de manera exhaustiva la relació de l’artista amb la gastronomia. S’hi tracten tots els temes essencials de la vida i obra de Pablo Picasso, i permetrà considerar l’artista des d’una nova perspectiva. La mostra presenta un recorregut cronològic per l’obra i la vida de Picasso, prop de 200 peces entre olis, dibuixos, gravats, escultures i documents audiovisuals mostraran com la presència del menjar és una constant tant en l’obra plàstica com en els textos literaris de Picasso. Posteriorment a partir del setembre es presentaran 3 exposicions més. També s'exposaran els principals projectes d’altres àrees del Museu Picasso, com la Investigació i la Recerca, la Restauració i Conservació Preventiva, les Publicacions, la Gestió de Públics i els Serveis Educatius i Activitats.

 • EL MUSEU PICASSO FA UN BALANÇ POSITIU DE L'ANY 2017

  4 de gener de 2017 - El Museu Picasso ha rebut 1.046.190 visitants durant l’any 2017. Aquestes...

  Més informació ......

  4 de gener de 2017 - El Museu Picasso ha rebut 1.046.190 visitants durant l’any 2017. Aquestes dades són el resultat d’un any prolífic en exposicions, recerca, publicacions i esdeveniments, entre altres, per aquest motiu, el Museu fa un balanç positiu d’aquest 2017 i encamina el 2018 amb entusiasme...

 • EL MUSEU PICASSO PUBLICA LA COL·LECCIÓ "DESCOBRIR PICASSO" DIRIGIDA AL PÚBLIC INFANTIL

  Barcelona, dilluns 18 de desembre de 2017.- El Museu Picasso presenta la col·lecció "...

  Més informació ......

  Barcelona, dilluns 18 de desembre de 2017.- El Museu Picasso presenta la col·lecció "Descobrir Picasso", dirigida al públic familiar, amb l’objectiu de fomentar la creativitat i acostar la figura de Pablo Picasso als més petits. La nova sèrie s’estrena amb dos primers llibres que es titulen: Els ulls de Picasso i El bestiari de Picasso i estan disponibles en català, castellà, anglès i francès.
  És un projecte emmarcat en l'estratègia de divulgació anunciada pel director Emmanuel Guigon el gener d'aquest any en la qual apostava per la creació d'una línia editorial de llibres infantils.
  Es tracta de llibres il·lustrats íntegrament amb imatges d'olis, dibuixos, gravats i ceràmiques pertanyents al fons del Museu i que, a través del dibuix, la pintura i el joc, volen apropar als infants, ─i també als grans─, a l'obra de Picasso. El primer número, Els ulls de Picasso, posa èmfasi en el vessant retratista de Picasso i en les múltiples tècniques que va dominar. En el segon, El bestiari de Picasso, descobrim com els animals són també protagonistes de moltes de les seves obres.

 • EL MUSEU PICASSO INAUGURA UNA PLACA EN HOMENATGE AL NOTARI RAIMON NOGUERA

  Barcelona, dimecres 13 de desembre de 2017.- El Museu Picasso de Barcelona i la Fundació...

  Més informació ......

  Barcelona, dimecres 13 de desembre de 2017.- El Museu Picasso de Barcelona i la Fundació Noguera han inaugurat una placa commemorativa en honor a un dels artífex de la constitució del Museu Picasso de Barcelona, el notari Raimon Noguera. La placa s’ha instal·lat al Pati Noguera del Museu, que és l’espai que queda entre l’edifici històric del Museu i el Centre de Coneixement i Recerca. La placa vol testimoniar i recordar la contribució de Raimon Noguera com a promotor i assessor jurídic de la constitució del Museu Picasso de Barcelona l’any 1963 i de la “Donació Picasso” a la Ciutat de Barcelona el 1970. A l’acte hi han assistit Lluís Jou i Mirabet, secretari de la Fundació Noguera i membre del Patronat de Museu Picasso i el director del Museu Picasso de Barcelona, Emmanuel Guigon.

  Enllaç imatges i crèdits >

 • EL MUSEU PICASSO PRESENTA EL PROJECTE DE RESTAURACIÓ DE "CIÈNCIA I CARITAT", OBRA CABDAL DEL PERÍODE DE FORMACIÓ DE PICASSO

  Barcelona, 4 de desembre de 2017. – El Museu Picasso ha iniciat el procés de restauració d’una...

  Més informació ......

  Barcelona, 4 de desembre de 2017. – El Museu Picasso ha iniciat el procés de restauració d’una de les seves obres més emblemàtiques, Ciència i Caritat, una tela de grans dimensions pintada per l’artista l’any 1897, de la qual aquest any se celebra el 120è aniversari. L’objectiu d’aquesta intervenció és assentar físicament la pintura per recuperar-ne l’estabilitat perduda amb els anys. El projecte compta amb l’ús de tecnologia d’última generació i d’un equip de treball multidisciplinari que permeten un estudi a fons i una intervenció no invasiva de l’obra.

  En la fase prèvia al treball de restauració, durant el mes de juliol d’aquest any, s’han realitzat milers d’imatges d’alta resolució – capturades en llum visible, ultravioleta i infraroja- de la superfície pictòrica de l’obra mitjançant un sistema mecànic robotitzat amb diferents sensors que ha captat 130 imatges de 21 megapíxels cadascuna i ha permès obtenir una imatge d’1.7 gigapíxels en total. Mitjançant un software visor piramidal es permet navegar a través del web, tablet o smartphone i explorar visualment amb un potent zoom fins al més mínim detall de l’obra.

  Per a iniciar les feines de restauració s’ha desmuntat la pintura del seu marc i s’ha instal·lat un equip de treball mòbil a les sales del Museu per a minimitzar l’impacte que provocaria la retirada de l’obra del circuit permanent i fer partícips del procés als visitants del Museu. Durant el mes de desembre es treballarà in situ en la fase de neteja de la pintura. El mes de gener de 2018, un cop finalitzada aquesta primera fase, es traslladarà l’obra al taller on es realitzarà el procés de fixació. A mitjans de febrer està previst que la pintura torni a les sales per continuar amb el retoc de color. Durant el mes de maig finalitzaria la restauració de l’obra i es repetirà la gigafoto que permetrà contemplar l’obra en tot el seu esplendor.

  Paral·lelament a la restauració es continuaran fent estudis dels materials, tant de la pintura com dels esbossos, per aprofundir en la tècnica pictòrica de Picasso durant la seva etapa de formació. En la realització d’aquests estudis, l’equip del departament de Restauració i Conservació preventiva del Museu Picasso compta amb el recolzament cientificotècnic de l’equip multidisciplinari d’investigadors del projecte ProMeSA, que fan estudis fisicoquímics dels pigments usats en l’execució de les obres.

 • EL MUSEU PICASSO CELEBRA LA 8a EDICIÓ DEL BIG DRAW, LA FESTA DEL DIBUIX

  Diumenge 22 d’octubre el Museu Picasso de Barcelona celebra la vuitena edició del Big Draw. La...

  Més informació ......

  Diumenge 22 d’octubre el Museu Picasso de Barcelona celebra la vuitena edició del Big Draw. La Festa del Dibuix, amb l’organització de 23 tallers gratuïts repartits a diversos espais dels barris de la Ribera, Santa Caterina i Sant  Pere.
  Els tallers compten amb la participació d’artistes com Ana Garcia-Pineda, Francesca Llopis, Flavita Banana, Rita Lugli, Seta BCN, Anna Mongay Monteso, Gerson Ruiz, Ignacio Uriarte, Clicme i Urban Sketchers Barcelona, entre altres.
  En aquesta edició s’incorporen nous espais: l’Estació de França (av. del Marquès de l’Argentera, s/n), Associació LáPIZ (carrer de la Blanqueria, 9) i Fundació Foto Colectania (passeig de Picasso, 14).

 • EL MUSEU PICASSO OFEREIX UNA AUDIOGUIA DIRIGIDA AL PÚBLIC INFANTIL

  El projecte ha estat dissenyat pel Museu Picasso i Audioguiarte.

  ...

  Més informació ......

  El projecte ha estat dissenyat pel Museu Picasso i Audioguiarte.

  Dimecres, 2 d’agost 2017.‒ El Museu Picasso de Barcelona, conjuntament amb l’empresa Audioguiarte, ha dissenyat un nou recorregut adaptat al públic infantil. L’itinerari pensat expressament per a infants de 6 a 12 anys que visiten la col·lecció permanent del Museu Picasso, es pot realitzar amb la nova audioguia infantil.

  Es tracta d’un projecte emmarcat en l’estratègia de comunicació i divulgació desenvolupada entre el Museu Picasso i Audioguiarte, empresa responsable de la gestió del servei d’audioguies del Museu, amb l’objectiu de proporcionar tots els recursos necessaris als diferents visitants del Museu, treballant especialment els continguts i afavorint així l’aproximació dels infants a l’art.

  Durant el recorregut, se’ls ofereix una experiència interactiva mitjançant els sentits, el moviment, la recerca i el joc, per tal d’incitar-los a mirar i a aprendre a través d’aquestes eines. L’audioguia està disponible en català, castellà, anglès i francès. L’aplicatiu interactua amb els nens/es, planteja preguntes, dona respostes, juga amb els silencis i utilitza elements sonors i musicals

  Des del Museu, es vol apropar els infants al món de l’art, aconseguir una experiència sensible, fomentar l’observació, reflexionant sobre la figura de Pablo Picasso a fi de comprendre i endinsar-se millor en la col·lecció del Museu.

 • EL MUSEU PICASSO OBRE ELS DILLUNS DE L’ESTIU

  El Museu Picasso de Barcelona obrirà aquest estiu tots els dilluns, de 10 a 17 h., del 24 de...

  Més informació ......

  El Museu Picasso de Barcelona obrirà aquest estiu tots els dilluns, de 10 a 17 h., del 24 de juliol fins al 25 de setembre. En la línia de nous projectes proposats pel seu director, Emmanuel Guigon, també es modifica el dia de gratuïtat del Museu, que passa del diumenge a la tarda al dijous de 18 a 21.30 h. a partir del 6 de juliol. Aquestes mesures pretenen afavorir l’accés del públic local al Museu. D’aquesta manera, de cara l’any vinent també es preveu programar una gran exposició durant els mesos d’estiu.

 • EL MUSEU PICASSO MOSTRA ALTRES ARTISTES A LA DONACIÓ PICASSO 1970

  Nota de premsa - El Museu Picasso mostra Altres artistes a la donació Picasso 1970, a...

  Més informació ......

  Nota de premsa - El Museu Picasso mostra Altres artistes a la donació Picasso 1970, a les Sales A del Museu, una selecció de les pintures i dibuixos d’artistes que Picasso va deixar als domicilis familiars quan va marxar a París i que posteriorment, el 1970, va donar al Museu Picasso en memòria del seu amic Jaume Sabartés. Aquest conjunt de peces està format, entre d’altres, per obres de companys i alumnes del seu pare, com ara Rafael Blanco Merino i Leandro Oroz Lacalle, a banda d’algunes obres d’amics i col·legues de Picasso, principalment del període d’estudis a la Llotja i als Quatre Gats, entre els quals destaquen Carles Casagemas, Santiago Rusiñol, Manuel Pallarés, Manolo Hugué i Julio González. Durant molt de temps, la seva mare Maria i la seva germana Lola i els seus nebots Vilató Ruiz havien custodiat successivament a les seves residències del carrer de la Mercè, 3, el passeig de Colom, 7 i al passeig de Gràcia, 48 aquestes obres. La totalitat de la donació de Picasso va consistir en 236 pintures a l’oli, 1.149 dibuixos, 17 àlbums amb dibuixos, 2 gravats, 4 llibres de text amb dibuixos marginals i 47 obres d’altres artistes. Les obres d’aquests artistes s’exposen al costat d’obres de Pablo Picasso de la col·lecció del Museu. La mostra s’organitza en tres àmbits. El primer està circumscrit al domini familiar i acadèmic. Al segon, les obres d’artistes a l’entorn de Quatre Gats. I al tercer les obres d’ aquells artistes amb els que la relació va transcendir l’àmbit barceloní.

 • PRESENTACIÓ DE L’EXPOSICIÓ ALTRES ARTISTES A LA DONACIÓ PICASSO DE 1970

  Convocatòria de premsa - El proper dilluns, 10 d’abril de 2017, a les 11 hores, a les sales A...

  Més informació ......

  Convocatòria de premsa - El proper dilluns, 10 d’abril de 2017, a les 11 hores, a les sales A del Museu Picasso (accés per plaça Sabartés, 1), convidem als mitjans de comunicació a la visita comentada de la mostra Altres artistes a la donació Picasso de 1970.  La visita anirà a càrrec de Malén Gual, comissària de l’exposició. El Museu Picasso reuneix una selecció de les pintures i dibuixos d’altres artistes que Picasso va deixar als domicilis familiars quan va marxar a París i que posteriorment, el 1970, va donar al Museu Picasso en memòria del seu amic Jaume Sabartés. Un conjunt de peces format, entre d’altres, per obres de companys i alumnes del seu pare, com ara Rafael Blanco Merino i Leandro Oroz Lacalle; i obres d’amics i col·legues de Picasso, principalment del període d’estudis a la Llotja i dels Quatre Gats, entre els quals destaquen Carles Casagemas, Santiago Rusiñol, Manuel Pallarés, Manolo Hugué i Juli González.  

 • EXPOSICIÓ «PICASSO. RETRATS»

  El proper dijous, 16 de març, a les 11.30 hores, a la...

  Més informació ......

  El proper dijous, 16 de març, a les 11.30 hores, a la primera planta del palau Finestres (accés pel carrer Montcada, 23), es presentarà en roda de premsa als mitjans de comunicació l'exposició «Picasso. Retrats». A l’acte hi assistiran, Elizabeth Cowling, comissària de l’exposició, Nicholas Cullinan, director de la National Portrait Gallery de Londres i Emmanuel Guigon, director del Museu Picasso de Barcelona. Després dels parlaments, la comissària realitzarà la visita comentada a l’exposició. El mateix dijous, a les 19.30 hores, tindrà lloc la inauguració oficial de l'exposició (amb invitació). Tots els mitjans –redactors i gràfics– que ho desitgin podran visitar la mostra, abans de la roda de premsa, a partir de les 10.00 hores

 • XIFRES 2016 DEL MUSEU PICASSO

  Durant l’any 2016, un 50% dels 954.895 visitants que han passat pel Museu i...

  Més informació ......

  Durant l’any 2016, un 50% dels 954.895 visitants que han passat pel Museu i la seva col·lecció permanent, han adquirit l’entrada anticipadament, consolidant així aquest sistema de venda d’entrades dos anys després de la seva posada en funcionament. L’èxit d’aquesta aplicació ha permès descongestionar el carrer Montcada i millorar l’accés al centre, que durant el 2016 va tenir 1.062.194 usuaris. Gràcies a aquest servei, el temps d’espera per entrar al Museu s’ha reduït fins als 4 minuts de mitjana, el 70% dels visitants afirmen no haver esperat gens i un 15%, haver-ho fet durant menys de 10 minuts. Pocs dies abans de la clausura de Cubisme i guerra. El cristall dins la flama, més de 72.083 visitants han pogut veure les gairebé 70 obres de Picasso, Maria Blanchard, Georges Braque, Juan Gris, Jacques Lipchitz, Henri Laurens i Henri Matisse que s’hi presenten. La mostra, oberta al públic del 21 d’octubre de 2016 al 29 de gener de 2017, està comissariada per Christopher Green, i estudia el cubisme en relació amb els esdeveniments bèl·lics de la Primera Guerra Mundial. Si es compara amb el tercer trimestre de l’any 2015, hi ha hagut un increment de 4.621 visitants procedents de tot Catalunya, prova de l’èxit d’aquesta exposició entre el públic local. En ocasió d’aquesta mostra i, per primera vegada al Museu, s’ha ofert a l’usuari un servei de suport a la visita a l’exposició disponible en català, castellà, anglès i francès.

   

 • PRESENTACIÓ DE LA PROGRAMACIÓ DE L’ANY 2017 DEL MUSEU PICASSO

  El proper dilluns, 16 de gener de 2017, a les 11.30...

  Més informació ......

  El proper dilluns, 16 de gener de 2017, a les 11.30 hores, a la sala d’actes (planta baixa, accés per pl. Sabartés,1), es presentarà, en roda de premsa als mitjans de comunicació, les línies d’actuació i la programació per al 2017 del Museu Picasso. A l'acte hi assistirà Emmanuel Guigon, director del Museu Picasso de Barcelona. La temporada expositiva del 2017 al Museu Picasso comptarà amb l’exposició Picasso. Retrats, una exposició que explora els paràmetres establerts del retrat que Picasso re-defineix al llarg de la seva vida. La mostra, que actualment es pot veure fins el 5 de febrer de 2017 a la National Portrait Gallery de Londres, s’exposarà a Barcelona del 17 març al 25 de juny de 2017. L’exposició inclou pintures, escultures, dibuixos i gravats de tots els períodes de la llarga carrera de l’artista provinents d’una important selecció de préstecs de museus d’arreu del món. El programa expositiu inclou 4 mostres més, que es podran contemplar, de manera esglaonada, d’abril de 2017 fins al gener de 2018. Com a principal esdeveniment de l’any, el mes d’abril, tindrà lloc al Museu Picasso el 3r Congrés Internacional Picasso i Identitat, que reunirà a Barcelona experts picassians d’arreu del món que presentaran els treballs més recents sobre l’obra i la figura del artista.

 • EL MUSEU PICASSO MOSTRA MITOLOGIES, OBRA GRÀFICA A LA COL·LECCIÓ DEL MUSEU

  El Museu Picasso de Barcelona presenta la mostra "Mitologies, obra gràfica a la col·lecció del...

  Més informació ......

  El Museu Picasso de Barcelona presenta la mostra "Mitologies, obra gràfica a la col·lecció del Museu", que transcorre al voltant de l’atracció de Picasso per l’univers de la mitologia, tal com testimonia un dels seus primers dibuixos conservats: Hèrcules (1890), on representa aquest heroi mític conegut per la seva força sobrehumana. L’exposició, comissariada per Claustre Rafart, ens suggereix una selecció de gairebé 40 estampes realitzades durant un període ampli de la seva vida com a gravador i ressalta el geni creatiu de Picasso.

 • PRESENTACIÓ MITOLOGIES, OBRA GRÀFICA A LA COL·LECCIÓ DEL MUSEU

  El proper dilluns, 28 de novembre, a les 11...

  Més informació ......

  El proper dilluns, 28 de novembre, a les 11 hores, a les sales A del Museu Picasso (accés per plaça Sabartés, 1), convidem als mitjans de comunicació a la visita comentada de la mostra Mitologies, obra gràfica a la col·lecció del Museu. La visita anirà a càrrec de Claustre Rafart, comissaria de l’exposició. La mostra és una selecció d’obres de la col·lecció del Museu al voltant de l’atracció de Picasso pel món de la mitologia. Es presenten gairebé 40 estampes realitzades durant un període ampli de la seva vida com a gravador i ressalta el geni creatiu de Picasso. Es podrà visitar fins el diumenge 19 de març de 2017 a les sales A del Museu Picasso

 • EL MUSEU PICASSO CELEBRA LA 7a EDICIÓ DEL BIG DRAW, LA FESTA DEL DIBUIX

  El proper dimecres, 26 d’octubre, a les 13 hores, al pati Noguera del Museu Picasso (accés per...

  Més informació ......

  El proper dimecres, 26 d’octubre, a les 13 hores, al pati Noguera del Museu Picasso (accés per Pl. Jaume Sabartés, 1 – edifici del Centre de Coneixement i Recerca), se celebrarà la trobada prèvia dels dibuixants, artistes i representants de les entitats col·laboradores que participaran al Big Draw. La Festa del Dibuix del diumenge 30 d’octubre de 2016.

  Convidem a tots els mitjans a assistir a aquesta trobada prèvia i a la jornada del diumenge i, agrairem que es posin en contacte amb el departament de Premsa i Comunicació del Museu Picasso.

 • EXPOSICIÓ «CUBISME I GUERRA. EL CRISTALL DINS LA FLAMA»

  El proper dijous, 20 d’octubre, a les 11.30 hores, a la primera planta del palau Finestres (...

  Més informació ......

  El proper dijous, 20 d’octubre, a les 11.30 hores, a la primera planta del palau Finestres (accés pel carrer Montcada, 23), es presentarà en roda de premsa als mitjans de comunicació l'exposició «Cubisme i guerra. El cristall dins la flama».

  A l’acte hi assistiran, Christopher Green, comissari de l’exposició, i Emmanuel Guigon, director del Museu Picasso de Barcelona.

  Després dels parlaments, el comissari realitzarà la visita comentada a l’exposició.

  El mateix dijous, a les 19.30 hores, tindrà lloc la inauguració oficial de l'exposició (amb invitació).

  Tots els mitjans –redactors i gràfics– que ho desitgin podran visitar la mostra, abans de la roda de premsa, a partir de les 10.00 hores.

Pàgines