CICLE DE CONFERÈNCIES ENTORN A L'EXPOSICIÓ «LA CUINA DE PICASSO»

13/09/18 - La cuina catalana de Pablo Picasso

Conferència de Claustre Rafart, comissària de la col·lecció del Museu Picasso i co-comissària de l’exposició.

La cuina de Picasso sorgeix al mateix temps que es desperta el Pablo artista. Pren cos en els períodes de formació, moment en el qual construeix un «mostrari culinari», punt d’inici d’una iconografia plàstica i literària determinant.

A la Barcelona del canvi de segle xix al xx, Picasso, freqüenta la cerveseria-taverna-hostal Quatre Gats, centre neuràlgic de l’avantguarda artística i cultural catalana. Des d’aleshores i fins a l’estada de l’artista a Gósol, la primavera-estiu de 1906, situem la cuina catalana de Picasso.

________

20/09/18  - La cuina de Joan Miró

Conferència de Victòria Combalia, historiadora de l’art.

PER MOTIUS ALIENS AL MUSEU PICASSO, AQUESTA CONFERÈNCIA HA ESTAT CANCEL·LADA. LAMENTEM LES MOLÈSTIES.

________

27/09/18  - Picasso a la cuina

Conferència de Androula Michael, historiadora de l’art i co-comissària de l’exposició.

 _______________________________________

Setembre 2018, els dijous a les 19.00 h

Sala d’actes

Plaça Sabartés, 1

Activitat gratuïta. Aforament limitat

Web de «La cuina de Picasso»