"The Arts in Barcelona"

Acollim el màster "The Arts in Barcelona" de la Universitat de Boston

En una col·laboració iniciada ja fa cinc anys amb l'Arts Administration Program de la Universitat de Boston, el museu rep els participants al programa "The Arts in Barcelona". Enguany ampliem la col·laboració amb aquest programa i, a més de la presentació sobre les línies museològiques del museu i la visita guiada que oferíem habitualment, acollim els participants a les aules del Centre de Coneixement i Recerca, que serà el seu "centre d'operacions" per a les sessions de reflexió i debat amb múltiples agents culturals de la ciutat.

Els estudiants visitaran un ampli ventall d'institucions culturals, com el MNAC, el CCCB, Hangar, CaixaForum, el Mercat de les Flors, la Fundació Miró, el Palau de la Música Catalana i el MACBA. També es reuniran amb representants de la Generalitat, de l'Ajuntament i de l'Institut Ramon Llull, entre d'altres.

Aquesta activitat forma part de les actuacions que el museu desenvoluparà durant aquest any com a membre del Programa d'Impacte Acadèmic de les Nacions Unides, per tal de fomentar una xarxa de relacions internacionals entre el món acadèmic i les institucions culturals.