IniciDel 30/maig al 2/juny 2017 MONU (mentalismes)

Del 30/maig al 2/juny 2017 MONU (mentalismes)

Projecció al Pati del Museu del vídeo del procés creatiu i exhibició de resultats materials del creador Toni Giró EN RESiDÈNCiA a l'Institut Serrat Bonastre de Barcelona.

Des del 2009, l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) i el Consorci d’Educació de Barcelona (CEB) desenvolupen Creadors EN RESiDÈNCiA als instituts de Barcelona, un programa —pioner en el nostre entorn— que introdueix la creació contemporània als centres públics d’educació secundària a través del contacte directe i continuat d’un creador amb els estudiants.  EN RESiDÈNCiA, ideat en cooperació amb l’Associació A Bao A Qu, proposa als artistes que concebin una obra específicament pensada per ser duta a terme juntament amb un grup d’estudiants d’educació secundària obligatòria (ESO). Al llarg de tot el curs i dins l’horari lectiu, els alumnes participen en la seva concepció i realització.

Lloc: Pati del Museu

Dates: dimarts, 30 maig a divendres, 2 juny 2017

Horari: el del Pati

Organitza: EN RESIDÈNCIA. Creadors als instituts de Barcelona, programa de l'Institut de Cultura de Barcelona i el Consorci d'Educació de Barcelona.

Invitació a la presentació (PDF)